Miért nem szeret a macskám?!
Előzővel értek egyet. Nem jelenti azt,hogy nem szeret. Az én macskám szinte állandóan a közelemben van, az ölembe mászik,velem alszik, de régen ha felakartam venni eltolt magától. Mostanában már engedi, ha olyanja van, de csak nekem.
Viszont ő fél az idegenektől, tényleg el kell nyerni a bizalmát.
A cicák is különbözőek.
A lányom macskáját sosem lehet ölben tartani.
Ha ülnek a kanapén odabújik a lábukhoz, de felvenni nem lehet. De azért szereti őket, csak ő ilyen.
Az első macskám olyan volt, hogy ha rájött akkor bemászott az ölembe és ott dorombolt órákig, de amúgy nem szerette ha felvettem, olyankor ő is tiltakozott és gőzerővel fordult ki a kezemből. Nem is erőltettem, ha akart, akkor jöhetett és ennyi, jól megvoltunk :3
A mostani meg nagyon kezes, vele kb bármit csinálhatok. Ha épp nincs hangulata hozzá, akkor is nagyon finoman jelzi, hogy most tegyem le.
Szerintem ez inkább a macska személyiségétől függ, nem attól, hogy szeret-e vagy sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!