Szerintetek szeret a macskám?
Ezt fölösleges volt megkérdezni.
Valószínűleg nem azért megy utánad, mert utál...
1. vagyok
Ez b*romság, már ne is haragudj...
A macska is érez ugyan úgy mint az ember.Tény, h nem olyan hűségesek, mint pl 1 kutya, de igenis szerethetik a gazdájukat. Itt van pl az én cicám.Pici korától nevelem és olyannyira hozzám nőtt, h mindig a közelemben van.Ha nem tud bejönni a szobámba mert pl bezárom az ajtót, ott ül és full hangerőn nyávog.Vagy pl mikor hazajövök, szalad és nem hagy addig, amíg meg nem simogatom, és még sorolhatnám.
Ez mind idióma téveszme, h az állatok és köztük pl a macska, nem érez, nincsenek lelki jelenségei...egyszerűen nem tudok hozzászólni, mert sok retard ember nem bírja ezt megérteni, ahogy azt sem, hogy attól, hogy nem olyan hűségesek (mert ez tény), még szerethetik a gazdájukat. Egyénfüggő. Egyes macskák valósággal rajonganak a gazdájukért, sőt, van amelyik hűségesebb bármelyik kutyánál (persze ez nem túl gyakori).
Biztosan szeret, mert nem menne utánad, nem keresné a társaságodat.
Az én cicáim is hasonlóak, ülnek, néznek.
Tudnak szeretni, ragaszkodni a cicák. Nem ostoba állatok.
Öntörvényűek, de nem buták.
Nyugodj meg kedves Kérdező, szeret a cicád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!