Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sebes a cicám nyaka, mit...

Sebes a cicám nyaka, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne teljesen biztos de szerintem a másik macsek a felelős, mert állandóan verekedhetnéke van, de ez a szegény kis lusta meg mindig csak hagyja magát, szóval szerintem ő kapta meg anyakánál.

Az a baj, hogy elég csúnya mert folyton vakargatja, a szőre is kihullott ott.

Mit csináljak, mit tegyek rá, hogy gyógyuljon neki?

2010. jan. 16. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

először is fertőtlenítsd le betadine-nal.

aztán vmit kéne rá rakni, hogy ne kaparja...bekéne kötni...de attól lehet a cica megbolondul.

2010. jan. 16. 13:01
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi, betadine-ra én is gondoltam, akkor azzal kenem be neki.

talán nyugodtan viseli, olyan kis lesz.rom természete van, mint valami kis zombi, nem nagyon érdekli semmi.

2010. jan. 16. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
vid el orvoshoz sürgősen!
2010. jan. 16. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
első vagyok...nem kell sürgőssen állandóan orvoshoz rohangálni. Ráérsz hétfőn...addig csak kezeld betadine-nal. Mivel a betadine fertőtlenítő így nem fog elfertőzödni se a seb.
2010. jan. 17. 10:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Elég jól türi szegénykém.

Amúgy a második válaszolónak köszönöm, ezzel marhára nem megyek semmire. Észrevehetnék már egyesek, hogy azzal semmit nem segítenek, ha minden kérdéshez bevakarják, hogy azonnal állatorvos. Inkább ne írjon semmit.

De mindegy.

Más. Azon gondolkodtam, hogy esetleg ha nem a másik cica kapta meg, akkor mitől lehet ilyen sebes a nyaka?

2010. jan. 17. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet vhol mondjuk megsértette...pl: vhova bemászott és akkor...:) Rejtélyesek ezek a cicusok, olyan helyekre mennek ahova mi nem is gondolnánk.
2010. jan. 18. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
én általában jódot, vagy betadine-t szoktam használni.
2010. jan. 25. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!