Mennyit kellene kakilnia és pisilnie?
Figyelt kérdés
4 hetes kiscicát gondozok. 5 napja van nálam és eddig minden nap pisil 2-3 alkalommal, de viszont még csak egyszer kakilt. A pociját minden etetés után megtörölgetem/maszírozom száraz érdes wcpapírral.
Esetleg az a baj hogy túl kevés ideig törölgetem? Mindig a hátára fektetem amikor törölgetem esetleg ezlehet a baj?
A legutóbbi kakilásánál magától kakilt.
Mi lehet a gond? Mit csinálok esetleg én rosszul?
2014. aug. 26. 09:44
1/1 anonim válasza:
A mi 4 hetes cicánk akkor már magától végezte a dolgát, és lehet, hogy ezt te nem veszed észre. (De ha benti cica, akkor ennek kisebb a valószínűsége) Ha mindenképp ragaszkodsz a törölgetéshez, akkor inkább meleg vizes vattát, rongyot használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!