Hogy is szokták magukhoz hívni a cicákat? Cic cic cic vagy cí cí cí vagy mi? :D
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kellene pontosan leírni:D2014. aug. 24. 18:56
1/7 anonim válasza:
Cicicicicicicicic. (Igen, jó sok cicivel. :D)
2/7 anonim válasza:
Énígy: Cicc, cicc, cica, cicc, ciiicc!
Vagymég belefűzöm a nevét is: Cicc, cicc, nyafi, gyere, ciiicc! :D
3/7 anonim válasza:
Utóbbira a többi is hallgat, meg még a kutya is jön.:DD
4/7 anonim válasza:
Öreganyám: Cica cícícíccc.
Én: Cica cicicic. :)))
5/7 anonim válasza:
Nekem nem hallgat a cicc-ciccre hál Isten, kiskorától cuppogok neki és arra jön bármikor nyávogva,boldogan:) Tehát puszikat küldök neki a levegőbe. Ha nincs a közelbe akkor egyszerűen a nevén szólítom és jön.
6/7 anonim válasza:
én se cicccccegek :D Név és gyere vagy a cuppogás ugyszintén :)Bár akinél családtag a macska az beszél hozzá és ezáltal a macska is okos,értelmes.Én esténként mondom,hogy gyere megyünk aludni és lohol utánam :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Én se ciccegek, arra úgysem jön, viszont arra, hogy "Déééézi gyere ide", arra jön :D Csak valakinek le kellett írnom ilyeneket és fogalmam sem volt, hogy kéne leírni. Bár annyira most sem tudom,d e mindegy :D
2014. aug. 25. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!