Minden macska meg szokta mosni magának utána, csak ő még kicsi. Nyugi, majd megtanulja, bár egy kicsit minden macska fenekén van valami, ami inkább a bűzmirigyéből származik, nem kaki. Bagzani min. 6 hónaposan szoktak. Mi meg minden nap járunk hólyagkinyomásra és B vitamin beadásra.
2010. jan. 16. 20:22
12/19 anonim válasza:
Ha egyszer kapott az nem elég, két hét után ismételni kell, mert csak azokat takarította ki, amik éppen akkor éldegéltek a bélben. Amik "vándoroltak", vagy nem kifejlettek voltak, azt két hét múlva lehet kitakarítani.
2010. jan. 16. 22:39
13/19 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért nem a dokitól kérdezed ezeket. A kölyökcicák 2 részletben kapják meg az oltásokat, mind a kettőt ismételni is kell 2 hét múlva, eközben történnek a féreghajtások is. A három hónapos macskával az oltási programok közepén kell lennetek. Szóval?
2010. jan. 17. 10:15
14/19 A kérdező kommentje:
Hú, de kiváncsi valaki.
Tehát, kb. 1 hónapja van nálunk a cicu és az előző gazdi volt vele dokinál, de nem kaptunk semmi orvosi akármit az előző gazditól.... Már készülünk dokihoz, de még csak most nyílik egy szuper rendelő és oda akarjuk vinni... tehát nem tőlünk függ, bár ha egyhamar nem nyílik meg, akkor elvisszük máshová..
Volt kb. 15 évig macskám, de sose volt ilyen a feneke....
2010. jan. 17. 13:59
15/19 anonim válasza:
És 15év alatt nem jöttél úgy össze azzal az orvossal, hogy megkérdezd miért szaros mindig a segge egyébként? Vagy akkor is a rendelőre vártál?
2010. jan. 19. 13:34
16/19 anonim válasza:
Három hónapos macskánál nem kéne új rendelő nyitására várni, hisz még 2 hónapig védtelen az utcáról behozott fertőzésekkel szemben. A helyedben sürgősen elvinném dokihoz megkezdeni az oltási programját, hisz azt bármelyik orvos tudja utána folytatni. A féreghajtás is sürgős és nem dokifüggő. Ezeket tényleg bárki beadhatja, folytathatja, a lényeg, hogy minél előbb. Bár ezeket nyilván tudod, hisz nem az első macskád.
2010. jan. 19. 17:03
17/19 A kérdező kommentje:
Jól van, hagyjuk. Nem kell kommentelni annak, aki nem fogja fel a kérdést és kötekedni akar.
2010. jan. 19. 17:31
18/19 anonim válasza:
Még nem tanult meg rendesen mosakodni. Az én egy éves cicámnak is kakis néha.
2010. jan. 19. 21:47
19/19 anonim válasza:
Szia!
Lehet,h nincsen semmi baja,csak még picit ügyetlen és nem tud úgy mosakodni.:) Nekem 4 hónapos a cicám,mondjuk ő meg tisztálkodási mániában szenved. :D Még sosem láttam olyan cicát,aki ennyit mosdik,de aranyos. :)
Majd vidd el dokihoz és ő biztosan tudja a választ. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!