Miért olyan neki? Ez normális? Vagy majd kinövi?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapos a kiscicám és állandóan kakis a popsija.
A másik kérdésem meg az lenne, hogy normális, hogy már ilyen korán bagzani akar????
2010. jan. 15. 19:58
1/19 anonim válasza:
Nekem is a kisebbik cicám feneke folyton kakis volt, de neki azért, mert hosszabb a szőre, és rajta ragadt, lehet, hogy a te cicádnak is ez a baja.
2/19 anonim válasza:
Ha a hosszú szőr az oka, akkor egyszerűen rövidebbre kell vágni a fenekénél és megoldódik a probléma. Az én cicámnál is ez van, ő félperzsa. Utálja, ha megnyírom, de muszáj.
3/19 A kérdező kommentje:
A cicám rövidszőrű. Nem a szőre kakis, hanem a rózsaszín popsija.
2010. jan. 15. 20:39
4/19 anonim válasza:
Három oka lehet. a) hasmenés b)féreg c)kicsi még, majd belejön
5/19 A kérdező kommentje:
Hasmenés kizárva. Egyszer sem volt neki az egy hónap alatt (amióta nálam van), a popsi viszont mindig olyan.
Előző gazdi adott neki féregirtót, akkor gondolom az sem lehet. Van más jele is a féregnek?
Kicsinek kicsi. :-)
2010. jan. 15. 21:44
6/19 anonim válasza:
Szerintem vidd dokihoz, amúgy is kell az oltási programja miatt gondolom.
7/19 anonim válasza:
Féregteleníteni rendszeresen kell a cicákat. Az hogy egyszer kapott féreghajtót nem zárja ki a férgességet.
8/19 A kérdező kommentje:
Értem, de még csak 3 hónapos a cica! Milyen gyakran kaphat?
És az lehet, hogy semmi más tünete nincs?
2010. jan. 16. 16:30
9/19 anonim válasza:
Kicsi még, meg kell tanulnia tisztálkodni. Kérdés az is, mikor lett az anyjától elválasztva, lehet, hogy nem úgy szocializálódott, mint kellene.És elég hamar ivaréretté válnak, 6-9 hónaposan.
10/19 anonim válasza:
Ott belül még a felnőtteknek is olyan mivel nem mosa nekik senki. Ez teljesen természetes.
Ivarzani biztos nem ivarzik még, az olyan hat hónap felett aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!