Tapasztalat nőstény macska ivartalanításával kapcsolatban?
Igen, jobb lesz utána a cica, megnyugszik és tüzelni abszolút nem fog!!!
A műtét kb. 10-12 ezer Ft. Akkor intézd, amikor otthon tudsz rá vigyázni, mert fájni fog neki a seb 1-2 napig és vigyázni kell, hogy ne szedje ki a varratokat magának.
Változó hogyan reagálnak. Nekem volt amelyik utána egy napig aludt, a másik meg két óra múlva lábra állt és rohantam utána körbe a lakásban, nehogy baja legyen.:) Nem lett semmi baja, csak én őszültem meg, mikor kettesével vette a lépcsőfokokat frissen varrt sebbel.
Hát hallod, a fene se könyörgött volna egy pasinak. Egyszer mondaná nekem az enyém, hogy nem szereti a macskáimat vagy szabaduljak meg tőlük, akkor látnánk egymást utoljára.
Egyébként nekem egy kandúrom volt irtó beszédes és eszelősen rossz. Nem gonosz volt vagy ilyesmi, csak szegénynek szerintem hiányzott egy kereke. Amihez hozzáért, az összetört, ledőlt, felborította a tűzhelyet, vadidegen vendégek nyakába ugrált... Ivartalanították, de semmi. Ugyanolyan maradt.:)
Köszi a válaszokat!
Az én cicám se rosszindulatú, csak eléggé bugyuta, meg bénácska, de hát ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!