Kisebesedett a cicánk nyaka. Milyen krémmel kenjem be?
Figyelt kérdés
A kutya cipeli úgy,mint az anyamacska a kölykeit és a cica tarkóján (nem tudom a pontos megnevezést) teljesen kikopott a szőr,most pedig már sebes is!
Rászólok a kutyára,ha látom,de ez a kis kuka meg magától szalad oda hozzá és bújik,engedi,hogy nyalogassa a kutya,de aztán amikor felkapja és fut vele,akkor meg már menekülne...
Körömvirág kenőcsre gondoltam másodszor,először Neogranormonnra :-)
2010. jan. 15. 10:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg kellene mutatni állatorvosnak, mert lehet, hogy elfertőződik a seb. Mindenesetre addig is betadinnal fertőtlenítsd le.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Ha bekenem,hogyan akadályozzam meg,hogy a kutya lenyalogassa?Vagy már a szag miatt eleve nem lesz kedve hozzá?
Az alapproblémát hogy szüntessem meg,szerintetek?Hiába gyógyítom most meg,ha folytatja tovább a cipelgetést!
Bezárni nem tudom,mert belebolondulna (mindkettő)...
2010. jan. 15. 12:33
3/5 anonim válasza:
Tetrannal kenegesed, az fertőtlenít és nagyon gyorsan gyógyít. Nekünk anno az állatorvos írta fel, mikor a cicus kitépkedte ivartalanítás után a varratait. Nagyon csúnya volt a seb, de pár nap alatt rendbe hozta a tetran.
4/5 anonim válasza:
Vidd el állat orvoshoz!! Ha elfertőződik a seb akkor lehet hogy műneti kell! Nálam is ez volt, de épp hogy megmenekült a műtéttől! Ha 1 nappal később viszem akkor már műneti kellet volna, így csak kenőcsöt kapot meg 1 szurit! :) jah: és az orvos felfog neki írni vmien fajta kenőcsöt attól függ hogy mi a baj! Ami jó az embernek az nem biztos hogy az állatnak is jó! Remélem segítettem! :)
5/5 anonim válasza:
Amikor átod hogy cipeli a cicust akkor nézz a kutya szemébe haragosan, és kicsit, ne nagyon kiabálj vele h ezt nem szabad, meg ilyesmik, és vágj rá az orrára! Deh ne gynegén se erősen, ugy hogy érzesdtesd a kutyussal hogy ez nagyíon nem jo amit most tett! Az utolsó kommentelő voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!