Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskáknak kell adni féregha...

A macskáknak kell adni féreghajtót?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyit, és milyen idős korban ?
2010. jan. 15. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is benti cicám van, és én évente adok neki féreghajtót. Az enyém 2,5 éves, és 3,5 kg, a gyógyszerész egy felet ajánlott, és 10 nap múlva meg mehet a másik fél. Megvettem a kedvenc kajáját, és abba aprítottam bele a gyógyszert. Nem vette észre...
2010. jan. 17. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Hát képzeljétek, nekünk az állatorvos mondta, hogy cipőn is be lehet vinni olyan dolgokat, amiktől férges lehet a benti cica. És azt is az állatorvos mondta, hogy a benti cicát félévente, tehát évente egyszer féregteleníteni kell. Hiába nem látszik rajta, akkor is lehet az. Ja, és ezt nem csak egy állatorvos mondta, hanem több is, úgyhogy nem kell lehülyézni az egyik válaszolót, akik ezeket írta, mert neki van igaza. Azért az állatorvos jobban tudja, mint ti.
2010. jan. 17. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, elírtam az előbb: félévente egyszer, tehát évente kétszer kell féregteleníteni(előző voltam).
2010. jan. 17. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!