Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskáknak kell adni féregha...

A macskáknak kell adni féreghajtót?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyit, és milyen idős korban ?
2010. jan. 15. 10:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Állatpatikában kapsz, és ott megmondják, hogy a macskád kg-hoz képest mennyit kell adnod neki.
2010. jan. 15. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen. Felnőtt cicának egy negyedet, kölyköknek egynyolcadot. De le kell nyomni a torkukon - legalábbis a mieink nem rajonganak érte...
2010. jan. 15. 10:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Én évente adok neki,de csak azért ,mert benti cica,sosem megy ki.

Amúgy félévente érdemes adni nekik.

2010. jan. 15. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Márt nyomod le? Enyémnek úgy adom, hogy vagy egy kis sonkába vagy szalámiba tekerem bele és úgy adom a szájába. Észre sem veszi, hogy volt benne valami.:)
2010. jan. 15. 10:25
 5/13 anonim ***** válasza:
A mi cicánk tegnap kapott ilyen féreghajtó tablettát az állatorvosnál. Ő is lenyomta a torkán. vagyis ilyen kis csipesszel rakta a szájába és úgy.
2010. jan. 15. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Én nem nyomom le, hanem csak felfelé irányítom a száját, egyik kézzel kinyitom, másikkal beleejtem a gyógyszert, majd a nyakát kezdem el simogatni. Ezt amúgy is szereti, ilyenkor meg még nyel is egyet.
2010. jan. 15. 11:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet kapni tubusos, krémes féregtelenítőt ami egy műanyag fecskendőbe van, én azt adom neki mert a tablettát sehogy nem vette be. Kell adni ha a cica kijár, a benti nem lesz férges.
2010. jan. 15. 14:24
 8/13 anonim ***** válasza:
A benti cica is lehet férges. A cipőnkön bevihetjük a petéket a lakásba. Kijáróst 3, bentit 6 havonta ajánlott féreghajtani. Lehet kapni tablettát, pasztát, spot-ont. Testsúlytól függ a mennyisége.
2010. jan. 15. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Cipőn bevinni a petéket? Erről még nem hallottam! Nekem a 3 havonta is kicsit sok, szerintem nem kell ennyire sűrűn és ez a cipős dolog is kicsit túlzás szerintem!
2010. jan. 15. 17:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Teljes hülyeség a cipőn bevitt peték! Sőt ezen az alapon mindenki lehetne gilisztás állatok nélkül is. A gyerekemet sem engedhetném a lakásban a földön mászkálni mert tele van petével?Ennyire azért nem veszélyes a dolog! És nem kell 3 havonta féregteleníteni, főleg nem kell 6 havonta a bent lakó cicát! 20 éve tartok macskát de ekkora badarságot még nem hallottam!
2010. jan. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!