Melyik humánusabb kis cica eltüntési "módszer"?
tudom egyik se az csak ha már megvannak a kölykök és nincs olyan pénzügyi háttér vagy nincs ..stb mit lehet kezdeni a kis cicákkal (és csak elméleti kérdésről van mert herélt cicánk van ...)
Régen mamám mesélte úgy intézték el a túl szaporultak a cicák ,hogy amíg nem nyílt ki a szemük 1-2 napos korukban ,hát jobb létre szenderítették őket ,(tanyán éltek)
Ma meg azt olvasni ,hogy fogják a már 1-2 hónapos cicákat(gondolom miután már elkezdik felfedezni a helyet és rosszalkodnak) és kirakják őket erdő szélére
jobb esetben be adják menhelyre (Házi macskákra gondolok )
Elajándékozzák, ésmmenhelyre adják.
Hallottam már hogy vannak akik altatót adnak nekik : S
Mi úgy oldottuk meg amúgy, hogy csak kandurunk volt, más sosem
2.
Aki azért tart macskát mert egerészik, az is bek..hatja...erre találták fel az egércsapdát.
Akinek meg nincs rá pénze az ne tartson macskát...11 macskám van, mind (!!!) ivartalanítva van, sok mindennről le kellett mondanom h ki tudjam fizetni a műtéteket, de legalább nem vagyok egy felelőlten f...fej :) és ez a tudat nekem minden pénzt megér ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!