Miért, , pofozgat" a macskám?
Néha, mikor elérhető távolságban van a fejem, a mancsát felém nyújtja, és megérinti vele az arcomat. :D Egyáltalán nem ideges vagy agresszív olyankor, kicsit ahhoz hasonlít, mint mikor egy játékát üti arrébb, csak ez a mozdulat nem olyan lendületes, és a karmait is gondosan behúzva tartja.
Jó lenne azt hinni, hogy kedveskedésnek szánja, nem pedig azért csinálja, mert zavarom. x3
Nem hinném hogy zavarnád.
Az én cicám valamelyeik nap ült az ölembe, majd egyszer csak felnyúlt, mancsával végig simította az arcom utána pedig megnyalogatta.
Szerintem a te cicád is simogatni szeretne.
hát ez nagyon édes :D Szerintem is csak szeretgetni akar téged :D De azért vigyázz, mert lehet csak dns mintát vett tőled és éjszaka fogja magát, és átgénmanipulál, hogy ezentúl csak az ő érdekeit szolgáld :D
Az én macskám minden emberrel ellenséges, kivéve velem, szóval engem már sikerült a saját oldalára állítania <3 :D
Ó, én már rég megadtam magam neki. :D(Vagy lehet, akkor már az első éjszaka átgénmanipulált...?)
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy így gondoljátok. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!