Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskaalom helyett mit lehet...

Macskaalom helyett mit lehet még használni?

Figyelt kérdés
Ugyanis elfogyott és végigjártam mindegyik boltot a faluban de alom nincs, kertesházban lakom, sima földet tehetek a wécéjükbe? Más nem jut eszembe...
2008. aug. 6. 14:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Homok, kőzetörlemény , ideglenesen szerintem jó a föld is .
2008. aug. 6. 14:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a homok a legjobb. De ha az nincs, akkor tényleg lehet földet is tenni nekik. Vagy kiengeded őket, és akkor ott kint elintézik maguk.
2008. aug. 6. 14:18
 3/17 A kérdező kommentje:

Homok sincs sajnos, ha földet rakok bele az nem fog bűzleni? Mert régen faforgáccsal próbálkoztam az nagyon büdös volt. A föld jobb?

Kinti cicák voltak igazából, de behülyült a kutyánk és nem merem őket kiengedni mostmár.

2008. aug. 6. 14:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a homok mellett maradnék,tényleg az a legjobb!

Az én macsekom is azt használja.

2008. aug. 6. 14:59
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Homok, hamu.

Ha kertes házban laksz, akkor miért nem szoktatod ki a macsekokat? Figyeld őket, ha wc-zni akarnak (keresik a helyükjet, elbújnak ide-oda) akkor rakd ki őket valami fa alá ahol puha a föld. Neked is kényelmesebb lenne ha kijárnának wc-zni.

2008. aug. 6. 15:20
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Ideiglesen amíg nem tudsz almot venni az összetépkedett újságpapír is jó.
2008. aug. 6. 15:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az összetépkedett újságpapír nagyon rossz ötlet, rosszabb mint a faforgács. Akkor már inkább föld, de persze a legjobb a homok meg a macskaalom.
2008. aug. 6. 15:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kertes házban laksz, akkor miért nem szoktatod ki a macsekokat? -> már írta, hogy meghülyült a kutyája.

--

A föld a legjobb, de ma már interneten is lehet rendelni macskaalmot. :)

2008. aug. 6. 17:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyári macskaalom egy zeolit-nak nevezett kőzetőrlemény,ami magába zárja a szagokat-ez az egyetlen előnye (meg hogy drága). Ha gyakran cseréled, és a cicák is elfogadják, jó a homok is, a föld is.
2008. aug. 6. 18:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is a homokra voksolok, az tünteni el legjobban a szagokat.

Nálam bevállt, csak abból sokkal nagyobb mennyiség kell mint egy sima macskaalomból... és nem mindegy hogy honnan hozod.

Pl ha az udvartokról szedsz és azt rakok a cica feneke alá az telelehet mindenféle baktériummal.

Más macskák és akármilyen állat járhatott már ott.

Vigyázni kell vele...

Meg hogy is van... asszem a kisgyerekekre nagyon veszélyes a homokban lévő kutya pisi/kaki...

2008. aug. 7. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!