Macskaalom helyett mit lehet még használni?
Homok sincs sajnos, ha földet rakok bele az nem fog bűzleni? Mert régen faforgáccsal próbálkoztam az nagyon büdös volt. A föld jobb?
Kinti cicák voltak igazából, de behülyült a kutyánk és nem merem őket kiengedni mostmár.
Én a homok mellett maradnék,tényleg az a legjobb!
Az én macsekom is azt használja.
Homok, hamu.
Ha kertes házban laksz, akkor miért nem szoktatod ki a macsekokat? Figyeld őket, ha wc-zni akarnak (keresik a helyükjet, elbújnak ide-oda) akkor rakd ki őket valami fa alá ahol puha a föld. Neked is kényelmesebb lenne ha kijárnának wc-zni.
Ha kertes házban laksz, akkor miért nem szoktatod ki a macsekokat? -> már írta, hogy meghülyült a kutyája.
--
A föld a legjobb, de ma már interneten is lehet rendelni macskaalmot. :)
Én is a homokra voksolok, az tünteni el legjobban a szagokat.
Nálam bevállt, csak abból sokkal nagyobb mennyiség kell mint egy sima macskaalomból... és nem mindegy hogy honnan hozod.
Pl ha az udvartokról szedsz és azt rakok a cica feneke alá az telelehet mindenféle baktériummal.
Más macskák és akármilyen állat járhatott már ott.
Vigyázni kell vele...
Meg hogy is van... asszem a kisgyerekekre nagyon veszélyes a homokban lévő kutya pisi/kaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!