Milyen hatékony a kristályos macskaalom?
Figyelt kérdés
Használja valaki?2011. szept. 5. 12:43
1/24 anonim válasza:
Én még nem használtam,nagyon mutatós az tény!Szerintem nem a legjobb!
2/24 anonim válasza:
Engem teljesen megdöbbentett. Mióta azt használjuk, mintha nem is lenne macskaalom. Nagyon ritkán takarítjuk, még ritkábban cseréljük, a cicának sose volt ellene kifogása, és semmilyen szaga nincs (mondjuk a mi cicánk ivartalan, lehet ey ivaros kandúrtól lenne szaga)
3/24 anonim válasza:
Használtuk, de sajnos a párom valamiért nem szereti. Mondjuk az tény, hogy 2 hetente cserélni kellett, mert már teljesen besárgult. Így meg ugye 3-5 ezer Ft havonta csak az alom, ami nem kevés.
De nekünk extra nagy cicánk van, talán másnál tovább tart :)
4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazokat. Ez akkor nem csomosodó?
2011. szept. 5. 13:01
5/24 A kérdező kommentje:
És ha keverném a jól bevált, de nem túl mutatós és kissé porzó Katzorral?
2011. szept. 5. 13:05
6/24 anonim válasza:
Én is használom, valóban olyan, ahogy előttem írta valaki:alig kell vele törődni, csak az ürüléket kell kidobni és néha összekeverni. Nálam két cica használja (egy almosdobozuk van, hiába volt kettő, csak ebbe jártak) és 3 hetente kell cserélni. Jóval drágább persze, mint a zeolitos, de valamit valamiért :) A kertészeti boltban fedeztem fel, hogy árulnak 2 e Ft-ért 8 literest, szóval elég jó ára van.
7/24 anonim válasza:
Ja és nem csomósodik, mert a kristályok felszívják a vizeletet, látni, ahogy folyamatosan sárgul el. A keverést nem próbáltam, hátha jön olyan, aki igen.
8/24 anonim válasza:
Kedves utolsó: pontosan melyik boltban lehet ilyen olcsón kapni? Ennyiért meg is érné megvenni :)
9/24 anonim válasza:
A dunaújvárosi kertészeti áruházban, a piac térnél. Most fedeztem fel, hogy mennyi mindent árulnak, olyan, mint kisebb vásártér.
10/24 A kérdező kommentje:
Azt nem tudtam hogy néha keverni kell . Akkor feltörődik és megújul? Ha nagyon letapad az nem tetszett volna. Melyik kertészeti boltban lehet venni azt a bizonyosat?
2011. szept. 5. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!