Hol lehet a macskaalom?
egy 16négyzetméteres szobában "lakom" ez a szobám mérete és első körben amig édesapám nem békél meg a gondolattal hogy kiscicám van, ebben a kis szobában tárolnám a macskaalmot. Persze azt a fajtát ami ilyen szag "elszívós"!
azon töprengek lehet-e egézsségre káros ha ilyen kis helyen van az alom és az ágyam és sokat vagyok ebben a kis térben.
Csak annyit, hogy arra sajnos, ne számíts, hogy totál szagtalan lesz. Bármit szerzel, mindig érezni lehet - vagy jobban, vagy kevésbé. :)
De sok szerencsét és légy nagyon kedves az édesapáddal! :) 16 négyzetméter igen kevés lesz - rövid időn belül :)
22év alatt egyetlen egyszer sikerült megpuhítani egy kiscicával, voltam kb 11éves:D azóta ha csak meghallja hogy állat jön a házba a fején pörög az idegtől:)
jah és még egy kérdés. a Cicáknak le lehet reszelni a körmét hogy ne karmoljon?
:) Ha egyszer megpuhult, másodszor is megpuhítható :)
Én nem javaslom a körömvágást. Egyrészt kicsi, tehát nem fogja "csak úgy" hagyni, másrészt még állatorvosok sem szívesen csinálják: egy rossz mozdulat és nagyon vérzik.
Szerintem egy kiscicánál nem baj, ha karmol - a te bőröd sem hártya. Majd megszokod :) Jó neveléssel meg visszafogja majd magát - persze, a tanításhoz idő kell. Egyébként meg ha van kaparófája, vagy nem kell csupán szőnyegen tölteni az egész életét, akkor kopik annyit, hogy ne legyen tűéles a hegye.
Amcsiknál csinálják, hogy leműttetik a körmüket - de egy macska köröm nélkül... egyszerűen embertelen. És természetellenes. Akkor halat kell venni és nem macskát. :) A köröm: "tartozék" :)
Adj neki egy kaparófát aztán annyi. De persze, így is amortizálni fogja majd a cuccaidat, ez is "vele jár". :)
Sok boldogságot! Meg türelmet! :)
nem az én cuccaim miatt aggódom, hanem az új ülőgarnitúra miatt amit apukám vett magának két hete a szülinapjára:(
valószínűleg ezért fogja azt mondani hogy költözhetek a cicával együtt:(
:) Bocsi, hogy mosolygok, de ha valóban két hete vette, akkor tényleg komoly esélyed van, hogy apád behúzza a féket :)
Azt egyébként meg lehet oldani, hogy annak a helyiségnek az ajtaját, ahol az új bútor van, becsukjátok? Mert ha nem tud bemenni a cica, kárt sem tud tenni, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!