Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet a macskaalom?

Hol lehet a macskaalom?

Figyelt kérdés

egy 16négyzetméteres szobában "lakom" ez a szobám mérete és első körben amig édesapám nem békél meg a gondolattal hogy kiscicám van, ebben a kis szobában tárolnám a macskaalmot. Persze azt a fajtát ami ilyen szag "elszívós"!

azon töprengek lehet-e egézsségre káros ha ilyen kis helyen van az alom és az ágyam és sokat vagyok ebben a kis térben.

2011. júl. 6. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Takarítsd gyakran, és nem lesz gond. HA szilika géles almot veszel az antibakteriális is.
2011. júl. 6. 13:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is a szobámban van a macskaalom (már 12 éve), és semmi gond nincs vele. Én az íróasztalom alatt tartom, pont elfér és nincs útban.
2011. júl. 6. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Csak annyit, hogy arra sajnos, ne számíts, hogy totál szagtalan lesz. Bármit szerzel, mindig érezni lehet - vagy jobban, vagy kevésbé. :)

De sok szerencsét és légy nagyon kedves az édesapáddal! :) 16 négyzetméter igen kevés lesz - rövid időn belül :)

2011. júl. 6. 13:26
 4/11 A kérdező kommentje:

22év alatt egyetlen egyszer sikerült megpuhítani egy kiscicával, voltam kb 11éves:D azóta ha csak meghallja hogy állat jön a házba a fején pörög az idegtől:)

jah és még egy kérdés. a Cicáknak le lehet reszelni a körmét hogy ne karmoljon?

2011. júl. 6. 13:31
 5/11 anonim ***** válasza:
kevésbé terjed a szaga akk is ha nem alomtálcát veszel hanem ilyen macska wc-t ami teljesen zárt, és leg az almot se rugja ki mikor kapar
2011. júl. 6. 13:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én vágom a körmét. Lehet, de olvass utána, v kérd először az állatorvos segítségét, mert nem lehet akárhogyan. Fut a körmében egy ideg, azt el kell kerülni, különben gáz van. Vannak a neten képek is amik az idegeket mutatják, h hol futnak.
2011. júl. 6. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:

:) Ha egyszer megpuhult, másodszor is megpuhítható :)

Én nem javaslom a körömvágást. Egyrészt kicsi, tehát nem fogja "csak úgy" hagyni, másrészt még állatorvosok sem szívesen csinálják: egy rossz mozdulat és nagyon vérzik.

Szerintem egy kiscicánál nem baj, ha karmol - a te bőröd sem hártya. Majd megszokod :) Jó neveléssel meg visszafogja majd magát - persze, a tanításhoz idő kell. Egyébként meg ha van kaparófája, vagy nem kell csupán szőnyegen tölteni az egész életét, akkor kopik annyit, hogy ne legyen tűéles a hegye.

Amcsiknál csinálják, hogy leműttetik a körmüket - de egy macska köröm nélkül... egyszerűen embertelen. És természetellenes. Akkor halat kell venni és nem macskát. :) A köröm: "tartozék" :)

Adj neki egy kaparófát aztán annyi. De persze, így is amortizálni fogja majd a cuccaidat, ez is "vele jár". :)

Sok boldogságot! Meg türelmet! :)

2011. júl. 6. 13:49
 8/11 A kérdező kommentje:

nem az én cuccaim miatt aggódom, hanem az új ülőgarnitúra miatt amit apukám vett magának két hete a szülinapjára:(

valószínűleg ezért fogja azt mondani hogy költözhetek a cicával együtt:(

2011. júl. 6. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:

:) Bocsi, hogy mosolygok, de ha valóban két hete vette, akkor tényleg komoly esélyed van, hogy apád behúzza a féket :)

Azt egyébként meg lehet oldani, hogy annak a helyiségnek az ajtaját, ahol az új bútor van, becsukjátok? Mert ha nem tud bemenni a cica, kárt sem tud tenni, ugye.

2011. júl. 6. 14:56
 10/11 A kérdező kommentje:
nincs ajtó a nappaliban van. Nekem van ajtóm a szobám ajtaja az emeleten. De nem akarnám szegény cicát állandóan bezárni:$
2011. júl. 6. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!