Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Török angóra fürdési problémák...

Török angóra fürdési problémák? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nos az egész ott kezdődik hogy, a macskám kis cica korában ,,szeretett'' fürödni, majd egyre ritkábban fürdettem, mivel apám szerint ,,macskát nem kell fürdeszteni! megfürdeszti saját magát''. És így ha fürdetni akartam mindig ezt mondta, így egyre ritkábban fürdettem. felnőtt korára már utál fürödni, ha csak a fürdő fele viszem az ölemben már kapálózik, karmol, harap. nem tudom mi lehet a baja mivel ugye kiskorábba ,,szeretett'' fürödni.

A kérdésem az lenne hogy:

Mi neki a ,,baja'' hogy már nem akar fürödni??

Mit csináljak hogy újra ,,szeressen,, és ha nem is szeresse de legalább engedje hogy megfürösztessem.

2014. aug. 15. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom benti cica minek szeretnéd megfürdetni? Édesapádnak igaza van,elintézik ahol kell, ami meg csipa vagy esetleg székletes maradna a popsi nedves törlőkendővel le lehet szedni, valamint száraz sampon is kitünő megoldás bár ő nem fogja díjazni az illatot magán de kitünő eredmény érhető el vele. Egy évbe ha egyszer egy egészségügyi fürdést csinálsz nem baj,de előtte fésüld ki csomók ne maradjanak és használj jó minőségű macskasampont és mindenképp szárítsd meg. Többször felesleges macerálni ha nem kiállítási macska vagy nem koszos, neki is szenvedés és neked is.
2014. aug. 16. 08:10
 2/3 dolli01 válasza:
nem fogja már soha megszeretni mert felnőtt már tudja hogy nem te irányítod önálló gondolata van és mostmár csak az lessz amit ő akar ha mégis azt akarod hogy engedje megkell mutatnod neki hogy megint te vagy a főnök pl mikor morog vagy fúj rád te is csináld ugyan azt ettöl kellemetlenül érzi majd magát utánna könnyebb leszz minden :)
2014. aug. 16. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom :D
2014. aug. 18. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!