Hogyan fejezi ki magát a cicátok, ha éppen éhes, játszani akar vagy csak fel akarja magára hívni a figyelmet? :-)
az én kandúrom mindig éhes lol de estefelé leül a polc mellé ahol a friskies van és szugerálja xD
de napközben a konyhában ül velem nézek rá elkezd nyávogni és pillog a szemével h essen meg a szívem rajta xD mint a shrekből a kandúr
amikor játszani akar akkor felhozza az ágyba amit talál a földön xD és hogy dobjam neki mint a kutya eldobom és felhozza vissza xD ilyenkor füle hátra szeme dülled mert mondom neki h :Figyelj!!! ilyenkor tudja hogy dobom el xD
amikor meg azt akarja h simogassam belül az ölembe és nem moccan xD
Ha éhes akkor megállás nélkül követelőzve nyávog, ha játszani akar akkor a lábam előtt ugrál és pürrög meg nyekeg, ha fel akarja hívni a figyelmet magára akkor felpúpozza a hátát, felborzolja a szőrét és úgy pürrög.
2 éves kandúr, igazi pürrögő bajnok :)
ha éhes: mindig felugrik a konyhapultra, és brummog, odadörgölőzik a karomhoz, és szagolgatja a tálját.
ha játszani akar: mindenfélével elkezd játszani, cipőfűzővel, taknyos zsepivel, stb...
ha fel akarja hívni magára a figyelmet: nyávog... pl. ha a szobában vagyok, akkor kimegy a konyhába, és nyávog. :)
Az én cicámat reggel, mikor az ablakon beengedem, én utánna vissza bújok az ágyba, és ha észleli, hogy nem mentem neki kajcsit adni, akkor vissza jön hozzám, olyankor engedi meg, hogy simogassam, szeretgessem, majd nyávog és kiszalad a konyhába, leül a kamra ajtó elé és várja, hogy azt kinyissam, mert az ajtó mögött van a kaja.
Nagyon szeret cukros papírral (pl: negrós)játszani, felkapja a szájába, hordozgatja össze-vissza, mint valami kutya,és ha a lány cica oda megy hozzá megszagolni, hogy mi az, akkor morog rá, mert az az övé.Imádom ilyenkor.Meg szeret a lánycica hátára ugrani, és tépi ahol éri,persze ezzel hergeli a másikat, és ilyenkor beállnak harcállásba és teszik a fejüket, főleg a fiú.Nagy kan, maholnap 2 éves.a lány pedig 4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!