Miért viselkedik így a macskánk?
Nem rég költöztem össze a párommal, neki van egy macskája, de azt az egyik exe hagyta rá, aki sajnos nagyon rosszul bánt vele, ezért nem egy szeretgethető, eléggé bizalmatlan és kiszámíthatatlan cica. Nagyon sokat javult azóta, hogy a páromhoz került, de még mindig vannak furcsaságai. Már kb egy éve ismerjük egymást a cicával, mostanság szinte mindig én etetem, itatom (csak a csapból hajlandó inni:) stb.
Viszont egyik napról a másikra valami baja lett velem, pedig nem tettem vele semmit, még véletlenül sem. Megetettem, megitattam, majd elkezdett támadni rám. Azóta is gyakran csinálja, ha mondjuk elmegyek mellette. Magamtól egyébként sosem közelítek hozzá, mert tipikusan az a fajta cica, akihez csak akkor érhetsz ha ő akarja.
Van valami tippetek, hogy miért csinálja ezt? Mit kezdjek vele? Néha komolyan a frászt hozza rám:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!