Miért viselkedik így? Mit csináljak vele?
Kb. egy hónapja befogadtunk egy cicát, már vemhes volt. Tegnapelőtt fialt két egészséges cicát, kérdeztem állatorvost, szóval a kiscicákat el tudom látni és az időpont is megvan, amikor ivartalanítani fogja.
Viszont az anyamacskával bem tudok mit kezdeni. A vajúdás, az ellés alatt végig ott kellett mellette lennem, mert különben olyan panaszosan nyávogott, hogy nem bírtam.
Az ellés utáni este a kölykökkel foglalkozott, de azóta ugyanazt csinálja, mint az ellés alatt, nem akarja, hogy elmenjek, még pár percre se. Ha elmegyek, nyávog, és a családban sincs semmi empátia, ugyanis a macsek "közös", de őket zavarja a nyávogás, az persze eszükbe se jut, hogy esetleg segíthetnének.
Le lehet róla szoktatni? Csak akkor van nyugton, amikor itt vagyok mellette meg a kiscicát mellett. Meddig fog tartani? Le lehet róla szoktatni?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!