Szeretnék egy furminátort a perzsa macskámnak de milyet?
Vedlik, a szőnyegből rengeteg szőrt szedek ki hetente. Porszívó nem képes kiszívni. Hallottam erről a furminátorról, állítólag nagyon hatásos. Milyet ajánlanátok, mennyit érdemes rá áldozni? Esetleg linkelni tudnátok ami megérné?
A cicám nem igazán szereti ha fésülöm, de muszáj mert ez borzasztó. Napi szinten fésülöm hagyományos fésűvel, de így is nagyon hullik a szőre.
Én egy kicsit utánaolvasnék,nem vitaminhiányos a cica?
Mellesleg vannak ilyen hengerek, amik a ruháról szedik le a szőrt... szerintem próbáld meg azt,nem drága dolog.
3 Éves a cica, nincs semmi baja nemrég voltunk állatorovosnál. Minden éven ezt csinálja nyáron, ezért gondoltam rá hogy ideje beruházni egy ilyen szőrkiszedőre :D
A hengert pedig már régóta használjuk.
Mostanában nyáron minden nap fésülöm a cicát, kb 20 percet.. Hasonló gumifésűvel, ilyen kesztyűszerű: [link]
Ezt az erkélyen csinálom (panellakás) mert rettenetesen száll a szőr, viszont sok kijön belőle. Aztán jön a sűrűbb fogazatú kefe, és a ritkább. Rengeteg szőr kijön belőle, de a hasát sehogy sem tudom, csak a kesztyűssel. Ott elég sok szőr megmarad mert nem engedi egyszerűen..
Nem tudom, hogy rendelejek-e furminátort.. Ha igazak azok amiket mondtak róla h rengeteg szőrt kiszed, akkor talán megérné, de engedné a cicám szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!