Mi van a macskámmal?
Figyelt kérdés
3 napra eltűnt, most hazajött. Ha ott vagyok állandóan nyávog. Enni, inni nem kér otthagyja. Szája vizse vagy nyálas. Nem folyik a nyála, de szerintem nyálas körben a szája. Sérülést, harapást nem látok rajta. Orvos max hétfőn játszik...2014. aug. 8. 20:01
1/2 szeman válasza:
Szerintem elcsavargott és elkapott valamilyen betegséget, a miénkel is volt ilyen. Mindenképpen mutasd meg állatorvosnak.
2/2 anonim válasza:
Ha beírod a gúúgliba, hogy "macska nyáladzás" akkor többek közt kiírja hogy lehet fertőzése, mérgezése, de akár lehet veszett is. Én a helyedben nem nagyon várnám meg a hétfőt azzal az orvossal... Ha szerencséd van akkor csak bekajált valamit, ha nincs akkor meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!