Szalontai Réka kérdése:
Mi van a macskámmal? Néha össze vissza rohangál mint egy veszett egér, mintha kergetnék. Egyszer-egyszer megáll körülnéz és elfut valahova. Nem tudom mi lehet a baja, és nem nyugszik meg.
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 13:50
2/9 A kérdező kommentje:
Nem már 5 éves.
2014. jún. 17. 13:52
3/9 anonim válasza:
Semmi baja nincs, csak játszik, "sportol". Kinti vagy benti macska? Milyen fajta?
Az enyém ugyanezt csinálja, sőt még morog is hozzá :-)
4/9 anonim válasza:
Ha nincs ivartalanitva,akkor rátört a párzási korszak. Innentöl mindig fogja csinálni,ivartalanitsátok.
5/9 anonim válasza:
2. gyerekkorát éli ki. játszik. nekünk is volt, hogy 6 éves macskánk rohangált a házban, mint valami bolond
végig rohant a kanapén aztán be a fürdőszobába.., fürdőkádba.. stb.
szerintem nincs semmi baja.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, amúgy benti cica, ivartalanított. És néha ő is morog. :D De nekem akkor is fura, mert azt ugyan kihagytam, de amikor leáll akkor ijedten kapkodja a tekintetét, mintha félne valamitől.
2014. jún. 17. 14:04
7/9 anonim válasza:
...és hátra van csapva a füle
szerintem akkor is csak játék. valószínűleg így éli ki a mozgáshiányát. gondolj bele, ő nem futkározik egy kertben, mint egy kinti macska.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugodtam :)
2014. jún. 17. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!