Elveszett a cicám és nagyon hiányzik. Mit tegyek?
Szia!
Sajnalom a cicádat, de még van esély arra, hogy vissza menjen!
A mi macskánk már lassan 4 eve tűnt el, valószínűleg ellopták, nagyon szerettem, barátkozós cica volt és gyonyoru, ráadásul nem is az a nagyobbik fajta.
Azóta lett egy kiskutyánk, sokkal nagyobb öröm.
Vannak olyan macskák, amelyek nem hullajtják a szoruket?!
Nekem sajnos nincs ötletem, nekünk a szomszédhoz is atjart, amikor elutaztunk, ő etette.
Fel a fejjel!
14/L
Szőrmentes macska sajnos nincs, de egy rövidszőrű macska annyira nem vészes. Ha cicát néztek, akkor bizonyosodjatok meg róla hogy a szülei milyenek voltak, mert azért többfajta rövid szőrű létezik. Van amelyiknek csak "egy réteg" szőre van, valamelyiknek 2 (alsó meg felső bunda). Könnyen megkülönböztetheted őket, ha bársonyosabb az anyuka/apuka cica szűre akkor valószínűleg többrétegű :)
Ha pedig hetente 2x legalább lekefélitek, akkor nem vészes a macskaszőr. Gondolj arra/mondd azt anyukádnak, hogy Ő is naponta fésüli a haját, nemde? :)
Nyaraláskor a legjobb megoldás a közeli rokonok, de ha esetleg van egy olyan szomszéd, akiben megbíztok akkor Ő is tud segíteni, hisz Ő közel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!