Segítség! A cicám egyre gyakrabban hány?
Figyelt kérdés
Eleinte csak félhetente hányt, akkor még nem tulajdonítottunk jelentőséget neki, aztán arra gyanakodtunk hogy túl sokat eszik. Csökkentettük az adagokat és 1 hétig nem is volt semmi, aztán megint rákezdett, napi szinten. Át akartuk állítani száraz tápra, hátha nem tudja megemészteni a kocsonyás cuccot benne, de nem hajlandó sz. tápot enni, csak ha keverjük ezzel a kocsonyás hússal. Ma nem csak este hányt, hanem délután is. Ez nem tartható tovább, holnap állatorvos! De addig is: ezek alapján milyen betegségek jöhetnek szóba? Nagyon félnem kell? Napközben teljesen nyugodt, aktív, játékos, nem bágyadt, de nagyon aggódom, hogy ez változni fog.2014. aug. 7. 21:20
1/9 A kérdező kommentje:
Nyugodt: úgy értem nem mutat fájdalomra utaló jeleket.
2014. aug. 7. 21:22
2/9 anonim válasza:
Jobb ha holnap elviszed egy állatorvoshoz.Mi látatlanban nem sokat tudunk segíteni mivel a probléma bármi lehet.Lehet a kaja miatt,de nem biztos lehet vmi betegség is.Én mivel azt írod hogy napközben aktív.A kajára gondolok hogy esetleg azzal lehet vmi baj.Nem új márkát adsz neki mostanság?
3/9 anonim válasza:
lehet hogy nagyon habzsol néha és az a baj. probáljátok meg hogy kisebb adagokra elosztjátok, és több részletben kapja meg
4/9 A kérdező kommentje:
9-kor vacsorázik és hajnali 3-4 fele szokott hányni. Ha habzsolna, akkor közvetlen utána lenne, nem? :S
Nem új márka :/
2014. aug. 7. 21:34
5/9 anonim válasza:
nem feltétlenül.. az én kutyám is volt hogy reggel mindenféle szir-szar faágat meg evett, aztán este jött ki belőle
6/9 anonim válasza:
Feltétlenül vidd el állatorvoshoz. Az enyémnél is így kezdődött, kiderült, hogy májelégtelensége volt. Sajnos, nem sikerült megmenteni :(
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem vittük el, úgy döntöttük egy napig csak azért is egy napig nem fog kapni kocsonyás "puha" tápot, és persze kényeskedett és bele se szagolt mikor kitettük a tálkájába, végül délután az éhség győzött és megette mind, természetesen az estét végigaludta mellettem békésen, hányásnak semmi nyoma nem volt.
2014. aug. 12. 11:08
9/9 A kérdező kommentje:
Mármint száraz tápot tettünk oda neki :)
2014. aug. 12. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!