Miért csinálta ezt? Ezért fel lehet jelenteni?
de most komolyan hogy lehetsz ilyen bunkó? egyből fel akarod jelenteni?! Persze mert biztos direkt csinálta az a szemét, hogy még véletlenül se azt a cicát kapd meg amit te akartál...
Sőt! jelentsd fel a szüleidet is, mert lehet direkt nem azt a cicát hozták el, hogy kicsesszenek veled!
Az eszedbe se jutott hogy NORMÁLISAN jelezd az örökbefogadónál, hogy a szüleid rossz cicát hoztak el, te a másikat szeretnéd, amit lefényképeztél, vissza lehetne e cserélni?
Lehetett volna reklamálni, csak nem voltál ott (miért?)
A szüleidnek megmondhattad volna, melyiket szeretnéd.
Ha van róla számla, hogy pontosan azt a bizonyos cicát szeretted volna (amit választottál), akkor odamész, és esetleg rendőrt hívsz, az megoldja.
De előtte konzultálj a tulajdonossal, mert lehet hogy kicseréli neked
Nem 20 perce elmentünk a tulajhoz és ő állította hogy ő jót adott Èn nem emlékszem pontosan! Megmutattam neki a képet és azt mondta rosszat fényképeztem le! De végül beismerte hogy nem azt adta mert az beteg! De ezt mondhatta volna akkor is amikor kiválasztottam meg akkor is amikor a szüleim elhozták! De kerestem azt a cicát mert azt mondta hogy akkor cseréljem ki de beteg! Csak már nem tudtam kicserélni.:'(
De imádom ezt a cicát Ès már nevet is adtam neki úgyhogy mind1!
Azért köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!