Miért hullottak ki a cicám fogai?
Ez biztosan nem normális, vigyétek orvoshoz.
Egyébként mennyi idős a cica? Mert idős korukban nekik is kihullanak a fogaik, 6-7 hónapos korukban meg átesnek ők is a fogváltáson, ahogy az ember-gyerekek óvodás-kisiskolás korban.
DE a fehér nyál és az hogy fáj az ínye nem normális állapot!
Minél előbb orvos!!!
Nálunk 2-szer fordult elő ilyen nyáladzós dolog,mind a kétszer épp,hogy megúszta! Csak annak volt köszönhető,hogy én időben vittük dokihoz...:/
Mondjuk nálunk nem hullott ki a foga...ez nagyon durva dolog!!!
Nálunk is ez volt,amit leírsz: nyáladzott,nem tudott enni,mindig nyammogott és nehezen is nyelt.
De mind a két alkalommal más volt az oka: az elsőnél macsaknátha volt, a másodiknál pedig MÉRGEZÉS!
Szóval több oka is lehet,de az biztos,hogy súlyos dologról van szó,én a helyedben nem várnék egy percet sem,azonnal orvoshoz vinném!!!!!
Szia!
Ha se enni se inni nem tud szegényke,legalább vízzel átítatott vattával vagy valami hasonlóval törölged a száját,hogy ne száradjon ki.Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!