Bepisilhet álmában egy kiscica?
Szia, egy három hónapos kiscicánál simán előfordulhat, hogy álmában bepisil. Megfigyelheted, hogy időnként pl. fut álmában.
Érdemes megnézned, hogy hol szeret aludni, van-e valami párnája, vagy akár egy puha rongyocska. Később neked is kényelmesebb lesz, ha nem "láb alatt" szundikál - az akkor már lényegesen nagyobb őkelme.
öhömm...tök aranyos,ahogy a kérdező leírta a kérdést,hogy:az asztalon alszik,bepisil e álmában?
Én se hallottam még olyanról,hogy egy cica,vagy akármilyen állat álmában bepisiljen,de lehetséges.Ők is élőlények,akárcsak mi.biztos rosszat álmodhatott.Az én kutyum pedig gyakran morog magában,és ugat ilyen félelmetesen vékonyka hangon,de volt már olyan,hogy így fortyogott:D/álmában/A te cicád biztosan így reagált az álmára.
Az asztalon alszik...Hát...Szörnyű betegségeket okozhat,ha valaki a cicukáját felengedi az asztalra.Ez komoly!!!2 szintes lakásban élek,de bent is van a kicsi pincsi-csivava keverék kutyim,meg kint is.Sokszor takarítok/unk utána ,mert a szönyegben meg ilyen helyeken beleragadnak azok a baktériumok,amiket a kutya kintről,vagy esetleg egy másik kutyáról/macskáról szedett össze.Ezek az ember egészségére károsak.Ezért ne tartsd az asztalon!legyen fekhelye,aludjon ott.Én se engedem föl az emeletre,kicsi volt,megneveltem,h oda nem mehet föl.Azóta se megy föl.3 éves.ADDIG NEVELD,AMÍG TUDOD!
sok szerencsét.
Kedves első válaszoló!
Az állat annyira tiszta, mint az őt gondozó ember. Vannak emberek, akik magukat sem tudják megfelelően tisztán tartani. Akkor ők is csak a kertbe valók? Tovább már nem is ragozván a kérdést. A cica minden nap megmosakszik, rendbe tartja magát. Abban a közegben él, amit az ember teremt neki, akár a lakásban, akár a kertben. Egyáltalán nem büdös a cica, csak akkor, ha a bűzbe kényszeríti az ember. A cica házi állat!!! Valamilyen szinten az ember gondoskodására van kényszerülve, bár megél a szabadban, ha nem etetik, és megvan a mi szeretetünk nélkül is csak vaddá válik. Mi emberek veszítünk többet, ha nem szerethetjük őket. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!