Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám álmában vonyított,...

Kutyám álmában vonyított, mint egy farkas. Vajon mit álmodhatott?

Figyelt kérdés
Nagyon aranyos volt:D Egyépként néha farkas benyomását kelti, ahogy felborzolja a hátát meg az a nézés.. meg a vonyítása! Éjszaka kimentem a konyhába és hallottam hogy fel-fel vonyít. Kinéztem az ablakon, jóhogy nem láttam semmit. Kinéztem az ajtón, össze volt gömbölyödve, nagyon aranyos volt:) Vajon mit álmodhatott?
2010. nov. 25. 21:34
 1/7 anonim válasza:
kérdezdd meg tőle :D
2010. nov. 25. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Kelemen Anna és Kiszel Tünde tartott előadást a kvantumfizikáról.
2010. nov. 25. 21:38
 3/7 A kérdező kommentje:

:P

tippeket várok ám nem azt h fejtsétek meg:D

2010. nov. 25. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
A kerítés alatt át bújika a(buksika) és szalad a nagy mezőkön,hegyeken át egyszer csak találkozott egy farkas párral akiknek meg tetszet jámborsága és merészsége így be fogadták.Az eső csak szakadt és szakadt az eső duzzasztotta az árkokat s egyéb vízes részeket s csak szakaddt sehogysem akart el állni mikor kicsit jóbra fordult az idő akkor aztán a farkas anya magához húzza és elaltatja mikor a kiskutya mély állomra hajtsa a buksiját,össze kuporodva csak egy zajt hall s, az így szól:"kis kutyám gyere haza,gyere.... hiszen ez a gazda mondja a buksi")aztán szalad a gazdihoz hatalmas puszival várja hát fel ébredt a "szoba kutya" aztán újból el szenderedik de csak kis időre mikor vonyítást hall s ő viszonozza hiszen ez a farkas anya:DXD bocsi de mi honnan tudhatnánk pontosan mit állmodott?:) ezt csak úgy le írtam a fentit kb ezt állmodhatta XD:)aranyos lehetett :D
2010. nov. 26. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! nekem is már egyszer csinálta ezt a kutyim és ő ráadásul velem alszik, arra riadtam fel hogy vonyít álmában, olyan kis ari volt, de bizti jót álmodott, mert mozgott a farkincája is :-)
2010. nov. 26. 08:05
 6/7 A kérdező kommentje:
:D Egyépként olyan békés volt :) Csordultig telt a sívem!:D Békésen össze volt gömbölyödve, még a hasán sem látszott hogy vonyít, csak jöttek a hangok :) Tiszta cukiság volt! :D Egyépként egy németjuhász kutya, rajzos, és puha vonásai vannak, és ahol vöröses szőr kéne legyen, ott vajszínű van neki, annyira édi :) Kb. most 2-3 év közöt van
2010. nov. 26. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én kiskutyám minden este ugat álmában! :) Imádom!
2010. nov. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!