Tudnátok segíteni? Nemtudom mit kell tenni. (többi lent)
Nos,az a helyzet,hogy önkénytelenül is hozzánk szokott egy kismacska. 1-1,5 hónapos lehet (bocsi én nem tudom megállapítani). Körübelül olyan 3-4 hete van nálunk. Szeretném elvinni orvoshoz,de nemtudom,mivel jár az ilyen?
Még nemigen volt macskánk,így nemtudom,hogy csináljam.
Mit kell csinálni mikor odaviszem? Mennyi idős kortól lehet elvinni? Mennyi pént vigyek magammal? Mire számíthatok a továbbiakban?
Ja,és még annyi lenne a kérdésem,hogy észrevettem benne bogarakat(szerintem bolha) de ilyen hosszúkásak,és barnás fekete a szinük. Ez mi lehet?
Tudom,hogy sok kérdés,de még nem voltunk ilyen helyzetben.
Ha lehet,bőven fejtsétek ki a választ,és nagyon-nagyon köszönöm annak,aki tud segíteni.
#1,akkor rosszul írtam,pár hetes lehetett,mikor rátaláltunk. Elég analóg vagyok,de ha valahova máshova feltudom tölteni a képet,értesítelek! (Ha ide sikerül,itt látod) de nemtudo hogy kell feltölteni. Köszönöm a válaszod:) ment a zöld kéz :)
#2-es,okés. Köszönöm a válaszod! Hála a jó égnek,pont pár héttel ezelőtt,nyílt egy olyan 300 méterrel arrébb a házunktól egy állatorvosi rendelő,oda viszem. Ment a zöld kéz! :)
#1-ő,ezek olyan mostani képek. Bocsi ha nem jól mondtam a korát,csak így nemtudom megállapítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!