Valami bja van a cicámnak, , valaki nemtudja milehet ez? Vagy mitol? Esetleg valaki tapasztalt már ilyet a macskájánál?
én nem tudom, de lenne bele kötnivalóm:
Esetleg próbált etetni valami mással (nekem kutyámnál volt ilyen, muszáj volt anyám főztét adnom neki, mert hanem éhen halt volna).
Tejet nem szabad nekik adni, mert az nem jó a macskáknak (vagyis csak a fajtatisztáknak nem, de ha parasztmacskád van, akkor jól bírja).
nincs két hónapos?!?! legalább 10 hetes kéne legyen , addig még szopni szoktak...
Honnan van? (ez jelentős. Létszíves válaszolj)
tegnap elpustult szegénykém :((
elakartuk vinni állatorvoshoz,de már késő volt. oda néztem a helyére ahol fekudt,és fura volt mer lógott ki a feje .kivettem erre elkezdett rángatozni mintha nemtudta volna felemelni a fejét nyávogott.és aztán meghalt :((
de azért kôszônôm mindenkinek a válaszokat úgylátszik valami lázgörcse lehetett :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!