Mitz lehetne tenni, hogy a szomszéd macskái ne járjnak az én ablakom alá fetrengeni és hugyoz. Ni?
Állandóan itt fetrengenek a szomszéd büdös, bolhás macskái az ablakunk alatt, amivel alapjába nem is lenne baj, de hogy ide is járnak hugy. ozni.... Kiakasztó ez a büdös nagyon.
Mit tehetnék velük, hogy ne jöjjenek? Bántani nem akarom őket, csak valami szer, vagy növény érdekelne, amitől nem járnak majd ide, ha kiteszem.
Én is így jártam. Kipróbáltam mindent, de semmi sem vált be.
vettem macskajajfűt, mert állítólag nem bírják a szagát a macskák. Bírták. fű helyett díszkaviccsal szórtam tele a kertemet, mert azt mondták, oda nem kakil/pisil a macska mert nem tudja elkaparni. El tudja.
Vettem macskariasztót, mert állítólag nem bírják a hangját. Nem zavarja őket. Hetekig öntöttem ecettel a kert szélét ahonnan bejártak, állítólag utálják az ecet szagát. Nem vált be, jöttek máshonnan.
Ami egy ideig bevált az a mozgásérzékelős locsoló. Napokig nem jöttek át, amikor először rájuk spriccel a víz hirtelen. De ez is csak egy ideig válik be. Ugyanis mindig más útvonalon járnak be, így a mozgásérzékelőt mindig máshová kellett tenni. Sajnos csak bizonyos határig érzékeli a mozgást. Szóval azon kívül, hogy amikor otthon voltam, és megláttam a kertben a macskákat, állandóan elzavartam, más nem igazán vált be. Én csak azért szabadultam meg a macskáktól, mert a szomszédom elköltözött, és elvitte magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!