Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért szagolja a cica szemem?

Miért szagolja a cica szemem?

Figyelt kérdés
Hirtelen odajön és beleszagol a szemembe és úgy csinál, mitn aki ki akarja enni a helyéről..
2014. júl. 23. 13:51
 1/4 Kufirc30 válasza:
A mi egyik macskánk is a szemre megy rá és próbálja kiszedni is.
2014. júl. 23. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak a szemhéjamat szokta szagolni, nyalogatni... én arra gyanakszok hogy az a részem amit legritkábban mosok és ő ezt érzi is rajta... :)
2014. júl. 23. 14:08
 3/4 Imola Ágnes ***** válasza:
46%
A helyedben elmennék egy szemvizsgálatra. Hétvégén mesélte valaki, hogy a macskája, aki mindig a lábánál aludt, folyamatosan a fejére mászott, és nem értette miért. Azóta megoperálták, agydaganata volt. A macskák megérzik...
2014. júl. 23. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én cicam is a szememet lesi, nyalogatja a szemhéjamat. Pici cica még, játszik mindennel, ami mozod, a szem pedig elég érdekes, mindene mozog. :) Ráadásul mint az egyik válaszoló írta, a szemhéj pont olyan helyen van, ami nem az arc síkjában van, nagyobb gonddal kell tisztítani. Az enyém különösen akkor szereti nyalogatni, ha megizzadtam és utána csak arcot mostam (pl. edzésről hazaérve, amikor nem tudolok le, csak két marék vízzel az arcomat leöblítem) mert akkor még sós íze van :)

Ha a tiéd is kölyök még, akkor szerintem nem érdemes aggódnod, csak játszik, mert mozog mindene (szemgolyó, pupilla, szivárványhártya), szőrös (szempilla), eltűnik, visszajön (szemhéj), és ez így együtt annyira jó játék, hogy a gazdi el sem tudja képzelni :)

2014. júl. 23. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!