Mit lehetne csinálni a cicával?
Olyan problémám van, hogy van egy fiú cicánk (már nem kölyök) és mindig elmegy itthonrol (nem szobamacska) és mindig ugy jön haza hogy tiszta seb, kisebb nagyobb foltokban hiányzik róla a ször, és csabzot a bundája. Régebben ha jól tudom kapott vmilyen gyógyszert de nem használt. Gondolom odakint verekszik néhány macskával de már vagy 2 éve nem tudunk vele mit kezdeni. Anyu nem szeretné állatorvoshoz vinni (nem tudom mért mindig azt mondja nem én meg nagyon sajnálom szegényt.)
Régebben több macskánk is volt de mindegyik nagyon szép és egészséges volt, csak ez az egy ilyen :( (most ő az egyetlen macska nálunk)
A kérdésem pedig az, hogy mit javasoltok, mit lehetne vele csinálni hogy egészségesen nézzen ki, és egészséges legyen?
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat :)
Eddig nem is gondoltam rá hogy ez lehet a probléma mert egy macskát sem kellett ivartalanítottunk még.
De akkor ez lehet a probléma..:D Köszönöm szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!