Mennyire "beszédes" a cicátok? :-)
Figyelt kérdés
Az én macskám imád "dumálni" sosem hagy békén .Én beszélek hozzá aztán ő is mondja a magáét.:-) Néha úgy érzem,hogy érti amit modok mert olyan értelmes kis pofával tud nézni.:-)2010. jan. 8. 11:06
1/12 anonim válasza:
A miénk csak akkkor,ha akar valamit.Biztos szeret a cicád ,ha reagál rád.Tulajdonképp kommunikáltok,csak nem értitek meg egymást.Biztos látta hogy ha hozzászóltok valakihez,akkor az válaszol,és ő is :)
2/12 anonim válasza:
A miénk is "beszél" rendesen , ha kaja kell vagy ha el akar valahova bújni aludni és az épp zárva van(szekrény , ágyneműtartó stb:-)
3/12 anonim válasza:
A mi cicánk is rengeteget magyaráz! Nem csak nyávog, hanem van egy nagyon cuki murrogós hangja, amit például olyankor ad ki, ha meglepődik valamin. És vele is lehet párbeszédet folytatni! :)
4/12 anonim válasza:
Nagymamámnak volt egyszer egy ilyen macskája. De nagyon ritka lehet, mert azóta eggyel se találkoztam amelyik annyira beszélgetős lett volna, sőt meg se közelítették. :) Szerintem ha egész kiskorától él együtt emberekkel, szocializálódik.
5/12 anonim válasza:
Nekem is volt EGY ilyen cicám, Mircinek hívták. Nem csak beszélgetett, de mindenben nagyon okos volt. Megértette amit mondtunk neki, néha lebeszélt minket, ha vitatkoztunk, (talprátevéssel :) ), Mindig szólt, ha valami hiányzott neki, ha ki akart menni, minden egerét hozta megmutatni (sosem ette meg, élve hozta, anyukám frászt kapott, hogy elengedi bent :) ). Megismerte az autónk, a bátyám motorjának hangját messziről és még sorolhatnám. Nagyon szerettük, később az egyik kutyámnak nagyon hasonló lelke, esze volt, olyan volt, mintha Mirci született volna újra még okosabb kivitelben.
6/12 anonim válasza:
Én már kinyúvasztom xD be nem áll a szája XD folyton nyívákol. De jó vele beszélgetni mert mindig válaszol, csak flemga mert ha lecseszem akkor visszabeszél :DDD. Perzsa de amúgy az ANYU-t az nagyon szépen mondja az anyumnak XDD tényleg úgy nyávog: "ánnnnnyyyyyuuuu" XDDD
7/12 anonim válasza:
11:26-os vagyok.
A cicánkat 2 hetesen mentettük meg, ahogy egy előző válaszoló is írta, biztosan közrejátszott a szocializáció.
Ami még nagyon érdekes benne, a megérzései. Mindig tudja, ha a párom jön haza, pedig 4. emeleten lakunk, és nem lehet lelátni a kapuhoz. Az érzelmeinket is ismeri, sőt, néha az az érzésem, hogy gondolatolvasó...
8/12 anonim válasza:
Szitkozódni is tudnak!!! Kikérik maguknak, lehordanak mindennek, kellő távolságról, ha egy hosszabb időre magukra hagyjuk őket!
9/12 anonim válasza:
Tök aranyos mikor valamire mondom hogy nem szabad, és akkor még megkérdezi hogy "mijééééér?":D
Meg azt is bírom mikor tömi magába a kaját és nyávog mellé ami így hangzik "nyaaammmiii nyammmmiii" xD
10/12 anonim válasza:
nekem volt egy testvérpárom.Egy hó fehér meg egy csont fekete.A fehér volt az enyém fekete tesómé.Az én cicusom csak a tekintetével beszélt de azzal nagyon...:)Reggelente mindig bekéretőzött hozzám és bebújt Hanyatt fekve a takaróm alá:)Aztán pár hónaposan elütötte az autó.Azután a testvére kezdett beszélgetni velünk....Sokáig megvolt de olyan értelmes macsekot én sem láttam azóta szinte a tekintetéből láttat ha ideges.Amikor pityeregtem valamiért mindig odafeküdt a hasamra és mintha osztotta volna az észt berregett meg nyávogott közbe magasra csapta a fejét...hát beszarás volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!