Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire "beszédes" a cicátok?...

Mennyire "beszédes" a cicátok? :-)

Figyelt kérdés
Az én macskám imád "dumálni" sosem hagy békén .Én beszélek hozzá aztán ő is mondja a magáét.:-) Néha úgy érzem,hogy érti amit modok mert olyan értelmes kis pofával tud nézni.:-)
2010. jan. 8. 11:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
A miénk csak akkkor,ha akar valamit.Biztos szeret a cicád ,ha reagál rád.Tulajdonképp kommunikáltok,csak nem értitek meg egymást.Biztos látta hogy ha hozzászóltok valakihez,akkor az válaszol,és ő is :)
2010. jan. 8. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A miénk is "beszél" rendesen , ha kaja kell vagy ha el akar valahova bújni aludni és az épp zárva van(szekrény , ágyneműtartó stb:-)
2010. jan. 8. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A mi cicánk is rengeteget magyaráz! Nem csak nyávog, hanem van egy nagyon cuki murrogós hangja, amit például olyankor ad ki, ha meglepődik valamin. És vele is lehet párbeszédet folytatni! :)
2010. jan. 8. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamámnak volt egyszer egy ilyen macskája. De nagyon ritka lehet, mert azóta eggyel se találkoztam amelyik annyira beszélgetős lett volna, sőt meg se közelítették. :) Szerintem ha egész kiskorától él együtt emberekkel, szocializálódik.
2010. jan. 8. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is volt EGY ilyen cicám, Mircinek hívták. Nem csak beszélgetett, de mindenben nagyon okos volt. Megértette amit mondtunk neki, néha lebeszélt minket, ha vitatkoztunk, (talprátevéssel :) ), Mindig szólt, ha valami hiányzott neki, ha ki akart menni, minden egerét hozta megmutatni (sosem ette meg, élve hozta, anyukám frászt kapott, hogy elengedi bent :) ). Megismerte az autónk, a bátyám motorjának hangját messziről és még sorolhatnám. Nagyon szerettük, később az egyik kutyámnak nagyon hasonló lelke, esze volt, olyan volt, mintha Mirci született volna újra még okosabb kivitelben.
2010. jan. 8. 11:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Én már kinyúvasztom xD be nem áll a szája XD folyton nyívákol. De jó vele beszélgetni mert mindig válaszol, csak flemga mert ha lecseszem akkor visszabeszél :DDD. Perzsa de amúgy az ANYU-t az nagyon szépen mondja az anyumnak XDD tényleg úgy nyávog: "ánnnnnyyyyyuuuu" XDDD
2010. jan. 8. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:

11:26-os vagyok.

A cicánkat 2 hetesen mentettük meg, ahogy egy előző válaszoló is írta, biztosan közrejátszott a szocializáció.

Ami még nagyon érdekes benne, a megérzései. Mindig tudja, ha a párom jön haza, pedig 4. emeleten lakunk, és nem lehet lelátni a kapuhoz. Az érzelmeinket is ismeri, sőt, néha az az érzésem, hogy gondolatolvasó...

2010. jan. 8. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Szitkozódni is tudnak!!! Kikérik maguknak, lehordanak mindennek, kellő távolságról, ha egy hosszabb időre magukra hagyjuk őket!
2010. jan. 8. 12:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Tök aranyos mikor valamire mondom hogy nem szabad, és akkor még megkérdezi hogy "mijééééér?":D

Meg azt is bírom mikor tömi magába a kaját és nyávog mellé ami így hangzik "nyaaammmiii nyammmmiii" xD

2010. jan. 8. 12:24
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem volt egy testvérpárom.Egy hó fehér meg egy csont fekete.A fehér volt az enyém fekete tesómé.Az én cicusom csak a tekintetével beszélt de azzal nagyon...:)Reggelente mindig bekéretőzött hozzám és bebújt Hanyatt fekve a takaróm alá:)Aztán pár hónaposan elütötte az autó.Azután a testvére kezdett beszélgetni velünk....Sokáig megvolt de olyan értelmes macsekot én sem láttam azóta szinte a tekintetéből láttat ha ideges.Amikor pityeregtem valamiért mindig odafeküdt a hasamra és mintha osztotta volna az észt berregett meg nyávogott közbe magasra csapta a fejét...hát beszarás volt:)
2010. jan. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!