Mik ezek a macskáimon?
Szia!
Én tetűre gondolok. Amikor elhoztam az én macsekomat, hemzsegtek benne, így már érthető volt, hogy a kedves gazdi miért nyomta csak úgy a kezembe a kapuban és nem engedett tovább...
Mindenképp az állatorvost javaslom, egy ampullát fog adni, amit fel kell oldani vízben, majd ezzel befürdetni a macsekot. Mi virágspriccelőbe tettük és úgy fújtuk be a bundáját, aztán lemostuk. Ha a szüleid azon aggódnak, hogy drága lesz, nos párszáz forintból meg lehet oldani, lerosszabb esetben is 1-2 ezer ahogy tapasztalom. Fésüld át rendszeresen, és fürdest át a szerrel a kicsit is!
Nekünk bolhagondunk volt.
Elmentünk a kisállatboltba és az eladó ajánlott egy szert élősködők ellen. Instecticid 2000 Folyadék pumpás üvegben, be kellett vele fújni az állatot és a helyeket ahol lenni szokott. Gyorsan hatott, alig kellett valamennyit elhasználni belőle (későbbiekben pedig még a hangyák ellen is isteni volt)
Egyébként egy előbbi válaszadónak igaza van, minél később tesztek valamit annál többe fog kerülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!