SÜRGŐS Adhatok a cicámnak kamillás tejet? Valószínű hogy hugyútigyulladása van
Orvosit végeztél, hogy megállapítottad, hogy ilyen betegsége van?
Kamilla még okés, gyulladáscsökkentő, de miért pont tejbe? Attól még hasmenése is lesz. Szerintem doki....
A kamillás tej semmit nem fog érni egy húgyúti fertőzés ellen. Az öregebbik kutyám szegény húgyúti fertőzéssel küszködött élete utolsó évében folyton, antibiotikumot kapott rá, mert véreset-gennyeset pisilt, aztán mikor feltisztult, D-mannózzal és tőzegáfonyával tartottuk karban, hogy ne kelljen megint antibiotikumozni, és rendszeresen tesztcsíkkal ellenőriztük a vizeletét.
Muszáj leszel állatorvoshoz vinni, ha segíteni akarsz a cicán.
Ha teheted keress a környékeden ragadós galajt és főzz belőle teát és egy kis mézzel add a macskának!
De a legjobb volna orvoshoz vinni, mert a véres vizelet komoly veseproblémára is utalhat. Ha leáll a veséje, vége!!!
Erre a kamilla szart sem ér! Csak az orvos tud segíteni, injekcióval és speciális gyógytáppal.
Muszáj elvinned orvoshoz, mert ez nagyon kellemetlen betegség.
Mikor az én cicám először produkálta, alig bírtam kivárni a rendelő reggeli nyitását, annyira aggódtam a cicáért.
Felfázott, vidd állatorvoshoz.
A miénknek is volt már ez a baja, a doki konkrétan emberi gyógyszert írt fel neki(valami antibiotikumot), két nap után semmi baja nem volt.
Szóval injekció sem feltétlen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!