Miért nem akarnak párosodni a perzsamacskáim?
Mennyi idosek?
Egyebkent. Kapcsold be a legkondit. Ebben a melegben, ha perzsamacska lennek, nekem sem sok kedvem lenne parosodni... -_-
# 1
Undorító paraszt vagy. Te is elleni fogsz vagy ezer kölyköt gondolom...
10:07,
Bar a lényegi tanacsal egyet tudok erteni, de a megfogalmazas boven kirtikan aluli.
Tehat, mennyi idos? Csak azzal a nostennyel nem akar parosodni, vagy ugy egyaltalan nem?
(Az ugye megvan, hogy a perzsa lassan ero fajta, akar 2 eves koraig is tart, mig "felno"? )
Alapvetoen egeszseges? Mit kap enni?
Alapvetoen a herek (mindketto) a helyen van?
Tudom, hogy sok a kerdes, es az van a koztudatban, hogy eleg a kandurt es a nostenyt osszeengedni, de ez igy nem igaz, mint ez a kerdes is mutatja.
(Irhatnam, hogy ez a kulonbseg a tenyeszto, es a szaporito kozott, hogy a tenyeszto tudja a megoldasokat ebben az ilyen esetekben, es hogy ivartalanitas, es ne szaporits, stb, de... oszinten szolva, pont meg tudom erteni, hogy az ember megprobal mindenbol penzt csinalni ezekben az idokben. :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!