Melyik a legjobb macskaalom?
Figyelt kérdés
Otthon az Aldis Shah-ot használjuk, ami teljesen jó, de ahova most költöztem, ott csak Tesco van a közelben. Bioluxot próbáltuk, egyáltalán nem szívja a vizeletet és emiatt rettenetesen büdös. Valami jó alom ami nem kerül annyira sokba?2014. jún. 30. 20:28
1/4 anonim válasza:
én a cirmi nevű alommal vagyok megelégedve. Szépen összeáll csomóba és kiszedhető.
2/4 anonim válasza:
Régen Bioluxot használtam, de szintén büdös volt, most egy jóideje Panzit vagy Alpha catot (mindkettő szilikonos) használok, igaz hogy 1500ft körül van 5 liter, de nekünk 2 hétig kitart és egyáltalán nincs semmi szaga!
3/4 *Victorique* válasza:
Mi is most 4 napja álltunk rá a szilikonosra, tényleg szagtalan. Elvileg 4 hétig kitart, 1 cicánk van. Egy 12 (vagy 15?) kg-os zsákkal vettünk, kb az egyharmadát használtam fel eddig, így összesen 3 hónapra elég, 4500 ft.
Amivel nem vagyok elégedett, az a színe. 3x belepisilt és a hófehér szilikonban ez eléggé látványos. Át kell forgatni naponta az egészet, de így is van egy sárgás árnyalat, ami gondolom csak egyre rondább lesz, így van némi kétkedés bennem.
4/4 Szabó Éva Györgyi válasza:
Kedves *Victorique*!
Mi a neve a macskaalomnak? 4500 Ft-ba kerül és 3 hónapig elég. Érdekelne, mert nincs túl sok pénzem drága alomra. Ezen kívül most hoztunk cicát egy menhelyről és bent kell tartani egy jó ideig, hogy ne szökjön meg.
Köszi a választ!
Üdv: Tina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!