Miért vizeli össze a lakást?
2,5 éves kandúrom pár hete kiesett az erkélyről, semmi baja ugyan, de azóta csak még szigorúbb felügyelettel mehet ki az erkélyre,egyedül semmiképp.Lejárt a becsülete.
DE azóta néha be-bepisil olyan helyekre,ahová nem szokott,szobába, bútrokra, stb.
Nem tudom,miért teszi és mitévő legyek vele...? ( macskámnak pici korától alsó húgyúti betegsége van, de kezelve van, így emiatt nem volt ilyen bepisilős jellegű problémám vele,úgyhogy erre nem fogom...)
Orvos mondta, hogy semmi baja vagy te találtad ki?
Lejárt a becsülete? Ez mit jelent?
Harmadik emeletről esett ki, szerencsére, egy bokorra, így nem ütte meg magát ,csak a bokor tüskéit kellett elviselnie.Na meg a meglepetést...
Rendesen eszik,JÁTSZIK, minden a normális,tőle megszokott ütemben zajlik,a viselkedésében semmi változás nem történt,kivéve az,hogy minden 3-4 napban legalább egyszer bepisilik valahová,ahová nem kellene.
Arra írtam,hogy lejárt a becsülete,hogy ezután egy másodpercre sem lesz egyedül kiengedve az erkélyre(eddig is folyton ügyeltünk rá, de másodperc alatt ugrott a légy után).
Lehet,bosszúból teszi,mert nincs olyan gyakran kiengedve az erkélyre,mint eddig? vagy valami egyéb.Nem tudom...
"Harmadik emeletről esett ki, szerencsére, egy bokorra, így nem ütte meg magát"
Ő mondta?
Amúgy bírom, állatorvoshoz nem viszitek el, találják ki a gyakorin a macskatartók, hogy mi lehet a baja, látatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!