Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért haltak meg a teljesen...

Miért haltak meg a teljesen egészséges (nek tűnő) macskáim?

Figyelt kérdés
dec 30-án reggel mikor enni adtunk a macskáknak az egyik kicsi(6 hós)nem akart enni és olyan furcsa volt a szeme mintha álmos lenne este sem evett,másnapra meghalt.Másnap egy másik macskánk 8 hós sem evett ekkor gyanakodni kezdtünk hogy biztos fertőző betegség,de orvost nem hívhattunk szilveszterkor!Másnapra ő is meghalt.harmadnap nem halt meg egy sem.Vasárnap az egyik megint nem evett hétfő reggelre az is megdöglött.már csak 2 kismacskánk van remélem ők nem fognak megdögleni!úgy tűnt mintha lázasak lettek volna.a hasuk nem ment,nem is hánytak.mi lehet ez a betegség?Amúgy olyat ne írjatok h miért nem vittük orvoshoz mert nincs a környéken.és ünnep volt amúgy is Apukám beteg és most nem volt időnk a macskákkal foglalkozni
2010. jan. 5. 16:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na tényleg köszi a kedves kommenteket kivéve annak aki még próbált normális választ adni.Mondtam h olyan írjon aki sejti h mi lehet a bajuk.Ahhoz h miért van,volt ennyi macskánk tényleg semmi közötök sincs.És igen is szeretem őket.Nem nekem kellett törődnöm Apámmal,de bekerült a kórházba.MIÉRT NEKED KI A FONTOSABB A MACSKA VAGY APUKÁD?mert nekem az utóbbi.
2010. jan. 5. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha én egyszer állatot tartok, annak az egészsége ugyanolyan fontos, mint a családból bárkinek az egészsége.

Főleg ha a macskáim sorra hullanak el...

Csak nekem jön ki a könyökömön, hogy "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

/A. Saint Exupery/

Szerintem aki szereti az állatait, az nem fogalmaz úgy, hogy "megdöglött"...

Nagyon sokat kell még a felelős állattartás terén fejlődnöd kisgyerek!

2010. jan. 6. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
4. vagyok, és dettó ugyanazt mondom mint utolsó.
2010. jan. 6. 19:35
 14/17 A kérdező kommentje:
KÁR is volt feltennem ezt a kérdést,mert egy normális választ sem kaptam!Ha valamire nem tudtok válaszolni nem kell írni és ennyi.Majd én azt eldöntöm hogy szeretem-e az állatokat!Ne ítélkezzetek felettem!Eddig is gondoltam hogy sok bunkó ember van,de most meg is bizonyosodhattam felőle legalább ennyit NEKTEK köszönhetek.
2010. jan. 8. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

A válasz megírásának időpontja: 01-05 16:55

Nekem is körülbelül szó szerint ez fogalmazódott meg a fejemben.

Kedves kérdező te egy undorító szörnyeteg vagy.

Mivel ezen az oldalon gyanús, hogy senkinek sincs szakképesítése, feleszmélhetnél, és mondjuk elvihetnéd a maradék cicákat orvoshoz.

Bár már eltelt 4 nap, és ha rajtad múlik már egy se él.

Csak gratulálni tudok.

2010. jan. 9. 01:04
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem ítélkezek. Sajnálom apukádat és a cicákat. Minden esetre rengeteg állatklinika fent van az interneten, csak rá kell keresni, és kiad egy csomó telefonszámot amin érdeklődhetsz, hogy mi lehet a probléma. Sőt nem ritka az olyan sem amit akár éjszaka is hívhatsz, mindíg van ügyelet. Mivel biztos tünetet nem írtál le csak találgatni tudok: a FIP valószínű, mivel az egy olyan betegség ami legtöbbször akkor fordul elő amikor egy háztartásban sok cica van.Az izzadmányos formának gyakori tünetei a magas láz, étvágytalanság, kedvtelenség. Nem vagyok biztos benne, hogy tényleg ez végzett a cicákkal, de van rá esély. Egyebként gyógyítani amúgy sem lehetett volna, csak tüneti kezelés van, viszont oltással meg lehet előzni. Az ajánlott kombinált oltások magukban foglalják a FIP- eleni oltóanyagot is.
2010. jan. 23. 01:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Persze, bunkók vagyunk, mert szeretjük, és fontosak nekünk az állatok! :D

Ezért lennénk bunkók? Csak mert leszidtunk azért, mert nem törődsz az állataiddal?

4. vagyok

2010. jan. 23. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!