Miért haltak meg a teljesen egészséges (nek tűnő)
macskáim?
11/17 A kérdező kommentje:
Na tényleg köszi a kedves kommenteket kivéve annak aki még próbált normális választ adni.Mondtam h olyan írjon aki sejti h mi lehet a bajuk.Ahhoz h miért van,volt ennyi macskánk tényleg semmi közötök sincs.És igen is szeretem őket.Nem nekem kellett törődnöm Apámmal,de bekerült a kórházba.MIÉRT NEKED KI A FONTOSABB A MACSKA VAGY APUKÁD?mert nekem az utóbbi.
Ha én egyszer állatot tartok, annak az egészsége ugyanolyan fontos, mint a családból bárkinek az egészsége.
Főleg ha a macskáim sorra hullanak el...
Csak nekem jön ki a könyökömön, hogy "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."
/A. Saint Exupery/
Szerintem aki szereti az állatait, az nem fogalmaz úgy, hogy "megdöglött"...
Nagyon sokat kell még a felelős állattartás terén fejlődnöd kisgyerek!
2010. jan. 6. 15:47
4. vagyok, és dettó ugyanazt mondom mint utolsó.
2010. jan. 6. 19:35
14/17 A kérdező kommentje:
KÁR is volt feltennem ezt a kérdést,mert egy normális választ sem kaptam!Ha valamire nem tudtok válaszolni nem kell írni és ennyi.Majd én azt eldöntöm hogy szeretem-e az állatokat!Ne ítélkezzetek felettem!Eddig is gondoltam hogy sok bunkó ember van,de most meg is bizonyosodhattam felőle legalább ennyit NEKTEK köszönhetek.
A válasz megírásának időpontja: 01-05 16:55
Nekem is körülbelül szó szerint ez fogalmazódott meg a fejemben.
Kedves kérdező te egy undorító szörnyeteg vagy.
Mivel ezen az oldalon gyanús, hogy senkinek sincs szakképesítése, feleszmélhetnél, és mondjuk elvihetnéd a maradék cicákat orvoshoz.
Bár már eltelt 4 nap, és ha rajtad múlik már egy se él.
Csak gratulálni tudok.
2010. jan. 9. 01:04
Nem ítélkezek. Sajnálom apukádat és a cicákat. Minden esetre rengeteg állatklinika fent van az interneten, csak rá kell keresni, és kiad egy csomó telefonszámot amin érdeklődhetsz, hogy mi lehet a probléma. Sőt nem ritka az olyan sem amit akár éjszaka is hívhatsz, mindíg van ügyelet. Mivel biztos tünetet nem írtál le csak találgatni tudok: a FIP valószínű, mivel az egy olyan betegség ami legtöbbször akkor fordul elő amikor egy háztartásban sok cica van.Az izzadmányos formának gyakori tünetei a magas láz, étvágytalanság, kedvtelenség. Nem vagyok biztos benne, hogy tényleg ez végzett a cicákkal, de van rá esély. Egyebként gyógyítani amúgy sem lehetett volna, csak tüneti kezelés van, viszont oltással meg lehet előzni. Az ajánlott kombinált oltások magukban foglalják a FIP- eleni oltóanyagot is.
2010. jan. 23. 01:30
Persze, bunkók vagyunk, mert szeretjük, és fontosak nekünk az állatok! :D
Ezért lennénk bunkók? Csak mert leszidtunk azért, mert nem törődsz az állataiddal?
4. vagyok
2010. jan. 23. 21:40
Kapcsolódó kérdések: