Kiscica alomba pisil, de mellé kakil?
Néhány napja van nálam a kiscica, először ilyen poros almot használtunk, azzal nem volt baj, pisilt-kakilt kb betemette.
A szagok és egyéb kellemetlenségek miatt elkezdtünk szilikagélest használni, első nap nem volt baj, azóta viszont, csak akkor kakil bele a cicas, ha itt vagyok!
Ha melóban vagyok vagy épp nem ebben a helyiségben vagyok, az alom mellé kakil!
Ma átpakoltam az egész almot, alátéttel stb, hogy hátha az a hely jobban tetszik neki, erre megnézi, és beül kakilni az alom mellé, a másik oldalra.
Fogtam, beletettem, így a kaki az alomba esett és a macsek elkezdett sírni, majd hisztizni, így el kellett engednem.
( most pl lehet bekakilt máshova)
A tisztasággal nem lehet baja, amint van benn 1-2 kaki, ami kiszikkadt picit, szedem is ki őket.
Miért lehet, hogy a pisivel nincs baja, de a kakival igen? Arra gondoltam, hogy a szilikagél kristályok ropognak és megijed tőle..de az a pisinél is zavarná, nem?
Ha belemegy a tálcába, de a feneke kilóg, akkor próbáld meg áttenni máshová, vagy kijjebb húzni a faltól, hátha.
Vagy próbáld ki a Bioluxot, olcsó, poros, de nincs szaga. Hátha jobban tetszene neki.
Nálunk volt olyan, hpgy ugyan a cica benne volt az alomban, de a feneke kilógott, és mellé ment a lényeg. Nagyon cuki volt, hogy próbálkozott, de a takarítás már nem annyira.
Lehet, hogy az alom se tetszik neki, térjetek vissza az eredetihez.
Nos, úgy tűnik, az a baj, hopgy látja, ahogy "ellopom" a kakit.
LÁTTA, hogy kitakarítom az almot és nem volt hajlandó belekakilni tegnap- egészen addig, ameddig a szőnyegre kakilt kakit bele nem tettem és meg nem mutattam neki!
( szag alapján nem mehetett a szőnyegre többször egymás után, mert minden alkalommal fel-domesztoszoztam).
Most benn van a tegnap esti és a mai 2 produktum és az imént harmadjára is belekakilt.
( betemetni is megpróbálta, de alomvárat épített a kupacka mellé :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!