Miért jó egy cica?
Akkor azért nincs nálunk a panellakásban egér...ehhe...viszont hogy ha sok a légy, akkor meg tarts pókot...na mindegy...
Ha mindenképpen meg akarod győzni a szüleidet egy cicáról (valahogy most érzem, hogy még 20 alatt vagy ;) ), szerintem okos érv kell, és indokold is. Mondd, hogy nagyon vágysz egy cicára, és hogy nagyon tudnál is rá vigyázni, nevelni, etetni, ellátni. Ha nincsenek alapból a macska ellen, biztos rájönnek, hogy megtanít majd téged felelősséget vállalni...Csak tudd, hogy egy cica tényleg sok "munkát" igényel, és heti 7 napban...
miért jó egy cica?: Nos valóban nagyon vicces állat. Ha nézed, ahogy játszik jobb, mint egy TV műsor.
Ha vannak itt macskások akor érteni fogják a következőket.
Az én macskám, dölyfös. Most is alig férek el a széken, ugyanis ide ült. Ha úgy van kedve felébreszt éjszaka. Ha nem izlik neki a kaja szövegel. Csak akkor jön simogatásért, ha ő akarja. A monitor elé ül, ha úgy tartja kedve. Öntörvényű, a kis pofiján és a szemein lehet látni ha nem tetszik neki valami. És bár érti, de leszarja,a mit az ember mond neki.
És még is megcsinálom, amit "kér". Adok neki másik kaját.
A macskák annyira titokzatosak, hogy nem is lehet megmondani miért szeretjük őket. Megbabonázzák az embert.
Csodálatos kis lények.
mert ha szomorú vagy azt ő megérzi, odabújik hozzád, dorombol, és a melegségével fel tud vidítani, és mindjárt jobb kedved lesz tőle :)
és amúgy szerintem ezt a kérdést nem azért tették fel, hogy az aki utálja a macskákat itt kinyilvánítsa, hanem azért mert NORMÁLIS válaszokat vár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!