Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért jó egy cica?

Miért jó egy cica?

Figyelt kérdés
miért jó cicát tartani??
2010. jan. 4. 20:52
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Akkor azért nincs nálunk a panellakásban egér...ehhe...viszont hogy ha sok a légy, akkor meg tarts pókot...na mindegy...

Ha mindenképpen meg akarod győzni a szüleidet egy cicáról (valahogy most érzem, hogy még 20 alatt vagy ;) ), szerintem okos érv kell, és indokold is. Mondd, hogy nagyon vágysz egy cicára, és hogy nagyon tudnál is rá vigyázni, nevelni, etetni, ellátni. Ha nincsenek alapból a macska ellen, biztos rájönnek, hogy megtanít majd téged felelősséget vállalni...Csak tudd, hogy egy cica tényleg sok "munkát" igényel, és heti 7 napban...

2010. jan. 16. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:
10%
Sőt.. a macska nem csak az egér fogás terén hasznos, hanem amiatt is, hogy szeret a negatív sugarak, energiák (nem tudom pontosan) közepébe feküdni. (A kutyus fordítva) Szval, ha van egy állandó helye, így tudjuk legalább, hova ne rakjuk az ágyunkat. :)
2010. jan. 16. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem jó. karmol,nem hűséges, abszolúte nem ragaszkodó állat, mindenféle betegséget hordoz és könnyen elvadul. pontozzatok le; utálom a macskákat.
2010. jan. 16. 17:19
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

miért jó egy cica?: Nos valóban nagyon vicces állat. Ha nézed, ahogy játszik jobb, mint egy TV műsor.

Ha vannak itt macskások akor érteni fogják a következőket.

Az én macskám, dölyfös. Most is alig férek el a széken, ugyanis ide ült. Ha úgy van kedve felébreszt éjszaka. Ha nem izlik neki a kaja szövegel. Csak akkor jön simogatásért, ha ő akarja. A monitor elé ül, ha úgy tartja kedve. Öntörvényű, a kis pofiján és a szemein lehet látni ha nem tetszik neki valami. És bár érti, de leszarja,a mit az ember mond neki.

És még is megcsinálom, amit "kér". Adok neki másik kaját.

A macskák annyira titokzatosak, hogy nem is lehet megmondani miért szeretjük őket. Megbabonázzák az embert.

Csodálatos kis lények.

2010. jan. 16. 19:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert gyönyörű, okos, érzékeny, hízelgő, és még sorolhatnám. Az én cicám roppant hűséges, és jobban tud szeretni, mint bármelyik ember. Mindent "megköszön", mindig hazavár, és ha szomorú vagyok, addig murrog és dorombol, amíg el nem nevetem magam. Könnyen szobatisztává válnak, és mindig tiszta a bundájuk. Szerintem ez a legtöbb cicáról elmondható.
2010. jan. 17. 23:23
 16/17 anonim válasza:

mert ha szomorú vagy azt ő megérzi, odabújik hozzád, dorombol, és a melegségével fel tud vidítani, és mindjárt jobb kedved lesz tőle :)

és amúgy szerintem ezt a kérdést nem azért tették fel, hogy az aki utálja a macskákat itt kinyilvánítsa, hanem azért mert NORMÁLIS válaszokat vár...

2011. aug. 8. 11:41
 17/17 david222 válasza:
És azt nem irta senki hogy megfogja az egereket.
2011. aug. 19. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!