Egyetemistaként egyedül fogok élni, ezért szeretnék egy macskát, csakhogy? Többi lenn.
Utolsó vagyok, esetleg ajánlanám még az afrikai törpesünit azok közül ami nekünk volt, őt még el tudom képzelni hogy 1-2 napig el lenne egyedül, néha olyan kis antiszoc-ok lehet nem is bánná ha kicsit magár maradna időről időre :D
A kaja kicsit problémásabb, mert a kitett kukacot seperc alatt befalná, de a táp szerintem megoldható ha sokat raksz, az nem olyan amit rögtön betolnak, biztos van önetető azzal működhet szerintem. (meg önitató is, ha rászoktatod az elejétől)
Őket viszont csak akkor ajánlom ha nagyon mélyalvó vagy, vagy van még egy helyiséged a hálón kívül, mert éjszaka szeretnek tüsténkedni és nem hagynak aludni :) (nekünk utánuk lett cicánk mert elég volt az éjjeli ide-oda tologatom a kis tálkám/átrendezem a ketrecem/nézzétek felmásztam és lepotyogok a magasból játékokból) :D
Imádnivalóak egyébként. Szeretnek futókerekezni, így a mozgásigény levezetése sem gond ha nem vagy otthon és nem tudod kiengedni.
Ez jutott még eszembe ha a hüllő kissé bizarr lenne neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!