Karmol és harap a cicád? Hogyan lehet leszoktatni?
A cicám 4 hónapos,2 hetes korától a barátommal neveljük,mivel az anyja eldobta a kicsiket magától.Albérletben lakunk,mert mindketten tanulók vagyunk és szeptemberben születtek itt az albérletnél a cicák.Őt meg tudtuk menteni szerencsére,azóta velünk él.
Nagyon játékos és nagyon karmol és harap.Ami elég zavaró tud lenni,mert a kezünk úgy néz ki,mintha elkapta volna egy daráló. :D Tele karmolásokkal és harapásokkal.
Nem tudjuk hogyan leszoktatni.Ha felébred az alvásból,akkor egy kis ideig lehet simogatni,de utána elkezd támadni,ráugrik a kezemre,elkapja,harapja.
Pedig én nagyon szeretném simogatni,mint a többi cicát.:)
Hogyan szoktassam le erről?
Igen,bármit csinálok,játéknak veszi és továbbra is támad.
Hát én a karmait nem vágnám le,amúgy is van neki kaparófája,ha koptatni akarja. :)
Viszont remélem,h előbb-utóbb ki fogja nőni ezt a dolgot.
Próbálok kitartani. :)
Remélem,h kinövi.De hallottam már olyanról is,h nem nagyon növi ki. :P
Meg az én cicám lány,nyáron majd szeretném megműtetni,h ne legyen kiscicája.A műtét után tényleg nem lesz olyan vad már?Vagy igen?
Mert amúgy olyan kis édes kiscica. :)
Akkor megnyugodtam :D
Mert régebben észre sem vettem,h hogyan néz ki a kezem tőle.Csak mentem a boltba,nyújtottam a pénzt fizetésnél és akkor láttam,h tele vagyok sebekkel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!