Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Értelmetlen halála volt?

Értelmetlen halála volt?

Figyelt kérdés

Fluffy, 3 éves cicám ma ment el, elaltatták.

Elütötte egy autó. A bal lába eleven hús volt (mire hazaért beköpte a légy és lárvák voltak mindenfelé benne), a jobb lábán pedig egy kb. 2-3 centis seb tátongott... Az orvos meg se nézte, miután a telefonban elmondtam, hogy eltört a lába, már rögtön az altatást javasolta... Lett volna még esély az egyik legjobb barátomnak a javulásra? Vagy én voltam a hibás, hogy hagytam idő előtt kivégezni?:( Egész este imádkoztam érte... Nincs annál szörnyűbb, mint reggel felriadni és félve menni be azon az ajtón, ahol a kedvenced vagy él és szenved, vagy kimúlt.:(((((

Mikor az orvos kijött rögtön beszúrt egy

injekiót, akkor rögtön a mérget kapta és még többet szenvedett? Vagy abban lehetett altató is?

2014. jún. 22. 00:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szörnyű állapotban volt már, azelőtt is ütötte el kocsi... Nem gondoltam volna aznap este, hogy másnap emiatt elveszthetem... Az orvos nem sarlatán volt, ha ti láttátok volna hogy néz ki az a szerencsétlen kisállat, ti is ezt tettétek volna... De most a testvére mellett hever... 2 kis cipős doboz a föld alatt egymás mellett... 2 kis rózsa rajtuk...

Nem voltam vele mikor meghalt... Az orvos azt mondta oda ne nézzek oda mikor adta befelé az oltást. Utána azt mondta ne menjek be, mert elkaphatok valami fertőzést... ez engem nem érdekelt volna, de én vagy úgy látom a társam, hogy boldog és szép az élete, vagy sehogy... Én nem bírtam volna végignézni ahogy meghal a szemem előtt...

De olyan mintha nem is halt volna meg, minden olyan gyorsan történt és az egész olyan, mintha egy rossz álom lenne. Én pedig minden reggel reménykedek, hogyha kilépek a küszöbön újra az ő üveghez tett kis mancsa fogad.:(

Egyszer pedig csak gyorsan tudatosul bennem, hogy ő soha többé nincs és nem is lesz velem, olyankor sírórohamot kapok, és ez megismétlődik 2-3 óránként 2 napja folyton.

És legszívesebben saját kezemmel fojtanám meg azt, aki elütötte az én barátomat, a legjobb barátomat, aki mindig mellettem volt, ha kellett. Neki nem számított, hogy hogy nézek ki, ő nem mondta a szemembe, hogy csúnya vagy és egy mihaszna dög... Ő csak a felmászott a pocimra és mélyen egymás szemébe néztünk. Megértettük egymást.

Nem lesz több macskám. Majd mikor elköltözöm egy nagyobb helyre, ahol el tudják látni az macskámat, ha bármi baj érné. A jövő héten viszem Cilukámat és a kiscicáit elajándékozni másnak, aki biztosan jobban tud róla gondoskodni, mint én.

Viszont tudom, hogy Isten is így akarta. Tavaly húsvét napján mikor meghalt Fluffy testvére, egy szivárványt varázsolt az égre. Mikor Fluffy cicámat helyeztem a testvére mellé aludni, akkor újra kisütött a nap és szivárvány nyújtózkodott végig az égen. És remélem, hogy jó helyen van a cicám, Isten keze mellett.

2014. jún. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!