A macskátok belefekszik a tiszta alomba?
Figyelt kérdés
A 4 hónapos kiscicánk újabban belefekszik a tiszta alomba.Hiába tessékeljük ki belőle,visszamászik egy idő után és ott alszik.2010. jan. 3. 23:27
1/10 anonim válasza:
Kettő sose feküdt bele, kettő viszont rendszerint ezt csinálja. Ez van, dilisek!
2/10 anonim válasza:
Jól érzi magát benne,talán egyszer majd kinövi..,addig nem sok mindent tudsz tenni!Egyébkétn van kis fekhelye,kosárkája amibe letud feküdni?
3/10 anonim válasza:
Van,amelyik macskám igen. Volt olyan is,hogy a biolux almot enni kezdte.
4/10 A kérdező kommentje:
:)
Persze,h van fekvőhelye.:) Van macskapárnája,ami nagy kerek és abban egy kerek párna van,most is éppen abban fekszik.Van hordozója,amiben szintén elég sokat szokott feküdni.Na meg persze a kedvenc fotelje,amiben délután vagy hajnalban alszik,ha éppen nem mellettem durmol az ágyban. :)
Igen ő is eszi az almot néha,pedig kaját is kap rendesen.Szaftosat meg szárazat is.Kis lüke.
Ja meg azt is hozzáteszem,h amikor bent van az alomban,akkor nagyon sokáig kaparja,ami elég idegesítő tud lenni.
2010. jan. 4. 00:21
5/10 anonim válasza:
Minden takarítás után belemászott. Ott kuporgott benne. :)
6/10 anonim válasza:
Az én cicám is mindig belemászik a tiszta alomba, dörgölőzik benne meg ilyenek, vagy egy kis idejig ott fetreng, de aludni nem szokott:D de pl. ha felmosok az előszobába ott is mindig fetreng meg élvezkedik :) nagyon kis édes:D igénylik a tisztaságot úgy látszik:)
7/10 anonim válasza:
Az enyém belemászik. Van, hogy bele is ül, és csak nééz rám nagy szemekkel.. :DD
Ja, és ilyenkor általában bele is szokott enni... Hiába mondom el neki, hogy nem kéne, és kiveszem :P
3 éves cicc gazdija
8/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom,h akkor nem csak az én cicám szeret a tiszta alomban feküdni. :)
2010. jan. 4. 09:28
9/10 anonim válasza:
én cicáim is szoktak alombanfeküdni XD
10/10 anonim válasza:
Az én cicám is sokszor alszik az alomban...pedig már vagy úgy 5 helyet csináltunk neki, de egyik se jó....úgy látszik nagyon kedveli az almot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!