Nem szokta ezt csinálni a macskátok? Érdekes, nem?
Az egyik macskám amikor az ölemben fekszik és simogatom, az arcom felé szokta nyújtani a mellső lábát, néha meg is markolja az orromat :) Rendkívül aranyos, amikor hadonászik :) Korábban is észrevettem már, hogy mindkét macskám próbálja kézként használni a mancsait. Például amikor adok nekik valami kis kaját, akkor megpróbálják megfogni.
Bocs ha kicsit hülye kérdés de olyan furi :)
Az enyémek is csinálják :D
sőt. Az egyik macskám kézzel eszik. Belemártja a melső lábát a tejbe és lenyalogatja. :))
Az enyém is úgy "issza" a tejet xD
Azt hiszi a nyelve csak mosakodásra van xDD
Amugy mikor kicsi volt az enyém is hadonászott <3
Az enyém is csinálja*_*
Amikor kicsit volt,és háton feküdtem,odaállt a nyakam alá,és a két melső mancsát az arcomra tette.:))Annyira szeretem<3
Az én cicóm is ilyen! :) Sőt, ha játszik (pl labda), megfogja a két melső lábával és felemeli, akár egy mókus. :)
Pont így: [link]
Meg kicsit olyan mint egy kutya :) Ma kitakarítottam a szekrény melletti sarkot, ahova egy zacsiba beletettem a kiszelektált ruháimat. Mögötte volt egy kis hely, és mit találtam?? Minden kicset, ami a cicámnak fontos! Papírgalacsin, ruhadarab... Ha nem látja, hogy hol vagyok Brrr-t mond (én csak azt mondom, hogy bürrög). És mindent összeszed és a szájában viszi. (most épp egy bokaharisnyát cipel körbe-körbe a lakásban).
ő egy Brit cicus, és imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!