Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskánk ellesz egyedül 10...

A macskánk ellesz egyedül 10 napig a lakásban?

Figyelt kérdés

Nem részletezem, de mit gondoltok, valaki hagyta már magára? Vizet, tápot hagyok neki, ablakon nézegelődhet, és nem is lesz meleg a lakásban, még ha kint kánikula is lenne??? 50 m2 a lakás.

Udvaron nem akarom hagyni, pedig az a természetes közege, mert egy nyugodt percem nem lenne.

2014. jún. 20. 00:50
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
100%

Szerintem a 3 nap is állatkínzás, azt még megértem, hogy reggel elmész, és másnap este jössz, annyi ideig a víz és a kaja is kitart, de már a harmadik nap az túl sok.

Főleg ebben a melegben.

Nálunk a víz a légkondis lakásban 4 nap alatt párolgott el, pont tegnap néztem, mert a macskának a melegre való tekintettel nem csak a konyhába tettünk ki vizet, hanem a hálószobába is, mivel ott hidegebb van, és ezért ott alszik velünk, de azt nem cseréltem, mert nem ivott belőle, és 4 nap alatt elpárolgott. A maradék 6 napban víz nélkül lenne, hát szerintem nem élné túl, de ha igen, akkor is egy életre megbolondulna. Te hogy bírnál ki 6 napot víz nélkül?

A kajáról pedig annyit, hogy hogyan számolod ki, hogy mennyi kell? És persze csak szárazat rakhatsz ki, mert a konzerves az kiszárad és megrohad, aztán jönnek rá a bogarak. A száraz kaja pedig víz nélkül még rosszabb.

Levegőztetve meg hogy lesz a lakás?

Nyilván nem hagysz nyitva ablakot, de akkor meg a macska friss levegő nélkül lesz 10 napig?

Nekem a lakásban tartott macskám minden nap kimegy a teraszra friss levegőt szívni, még télen is a hidegben, és nyáron is a 40 fokban.

Nekünk a legnagyobb almunk van otthon amit lehet kapni, mivel jó nagy a cicánk, de így is minden nap kell takarítani. 2 nap után meg szerintem tele is lesz.

eszerint kiraksz 5 almot?

Az még oké is, de használni is fogja a macska? Hiszen az nem az ő megszokott wc-je. Nem inkább próbálja használni azt, ami tele van, és csak minden mocskos lesz, a macskát is beleértve? Arról nem is beszélve, hogy vonzani fogja a legyeket az a rengeteg ürülék.

A 10 napos ürülékszag a zárt ablakos lakásban pedig egy életre beleivódik a bútorokba, azt a lakást már soha nem fogod szagtalanítani.

2014. jún. 20. 16:25
 22/31 anonim ***** válasza:

48 óráig lehet magárahagyni egy állatot tovább nem.Csak van valaki aki bejár vízet cserérni és almozni.

Ha te bírnád 10 napig akkor remélem 10 napig úgy bírnád,hogy állott víz,kaja és 10 napig nem húzod le a wc-t.

2014. jún. 21. 06:41
 23/31 anonim ***** válasza:

Ne tedd!! Tudod miért? Én most tapasztaltam meg hogy a baj pillanatok alatt megvan. Pedig nem is mentem el napokra.

Van nálam ideiglenesen 3 befogadott cica, egy anya a két kölykével. Nem tarthatom őket a lakásban, így egy a telkünkön lévő anno irodaként működő 25nm-es kis házban laknak, tehát nem is rossz helyen. Naponta többször átmegyek hozzájuk az etetéseken kívül.

Hétfő éjjel megvolt a baj.

Van bent egy ilyen szék:

[link]

A kölykök ezen szeretnek aludni. Az egyik pici beszorult két rács közé. Egész éjszaka úgy volt szegény, deréknál beszorulva abba az 1cm-es résbe ahova az ujjam se fér be. A két hátsó lába csak lógott lefelé. Csupán pár órát töltött így, de ez éppen elégvolt arra hogy a mindössze 8 hetes cica deréktól lefelé lebénult.

Most gondolj bele. Ha ez úgy történik hogy nem 10 csak 3 napra nem jövök haza és az a szerencsétlen CSAK 3 napot tölt úgy beszorulva! Nem lenne gondom azzal hogy megbénult a cica, mert 3 nap alatt pont éhen és szomjan hal.

2014. jún. 25. 08:34
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy macskapanziót, ha nincs ismerősöd, de semmiképp ne hagyd egyedül!!!!!!
2014. jún. 26. 12:02
 25/31 A kérdező kommentje:
Végül mivel belettem itt tojatva, úgy voltunk vele, hogy a helyén hagyjuk és kijárhat az udvarra éjjel-nappal. 10 napot aggódva töltöttem, és rémképek kúsztak állandóan lelki szemeim elé, de végül jól sült el, nem lett baja.
2014. júl. 18. 23:39
 26/31 A kérdező kommentje:

Most 3 napra (2 éjjel) mentünk el nyaralni, és bezártam a lakásba a macskát. Mikor megjöttünk nem volt különösebben kikészülve, nem lett semmi baja. Nesze!

Viszont a kutyát ott kellet hagynunk 3 órára egy számára idegen helyen és kitépte a konnektort a falból, háhh, a szívroham kerülgetett mikor megláttam, de hál Isten nem ütötte meg az áram.

2014. aug. 31. 20:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Még neked állj feljebb, mikor mindenki segíteni akart, normális, reális tanácsokat írt, mikor te túlélőtáboroztatni akartad szerencsétlen macskádat? Inkább fogd be a pofádat, és nagyon mélyen nézzél magadba, hogy mi a fenének neked egyáltalán háziállat?
2015. máj. 20. 11:39
 28/31 A kérdező kommentje:
Neked nincs háziállatod, az biztos.
2015. máj. 20. 17:01
 29/31 anonim ***** válasza:
de nem értem, hogy neked nincs egy darab ismerősöd se, aki nézne rá? én is itthagytam szegénykémet két hétre (muszáj volt), de a tesóm jött naponta, sőt, naponta kétszer, etetni, itatni, almot cserélni (játszott is volna vele, de nagyon fél a cica mindenkitől, nekem is hónapokba telt megszelídíteni.)
2015. máj. 21. 23:45
 30/31 anonim ***** válasza:

vagy olyan nincs, hogy kijár valaki az állatpanzióból (vagy bárki vállalhat ilyet), és megy rá nézni, naponta, kétnaponta, fizetség fejében.

10 nap alatt az a kaja megromlik, a víz megposhad, alom koszos lesz, nem is menne bele szerintem..

2015. máj. 21. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!