A macskánk ellesz egyedül 10 napig a lakásban?
Nem részletezem, de mit gondoltok, valaki hagyta már magára? Vizet, tápot hagyok neki, ablakon nézegelődhet, és nem is lesz meleg a lakásban, még ha kint kánikula is lenne??? 50 m2 a lakás.
Udvaron nem akarom hagyni, pedig az a természetes közege, mert egy nyugodt percem nem lenne.
10 nap nagyon sok idő, egyedüli cica, főleg ha parázós is, ennyi idő alatt szerintem simán beparázhat, és akkor hiába lesz víz, kaja, szaróhely...
szerintem ez nagyon kockázatos.
vizet meg hogy akarsz annyit hagyni? miben? mert ha kiborítja, akkor meg fog száradni.
Hogy számolod ki, hogy az tényleg elég is legyen?
ha szívességből nem is lenne senki, egy 5ösért a szomszéd gyerek biztos vállalja azt a 10 napot, hogy ránézzen és ellássa..
Hát én macska panzióba vinném.
A panellakók más. Azok általában kölyök koruk óta ott vannak, azt se tudják hogy mi az az udvar.
Konkrétan az én macsekom 24 órát nem visel el bezárva nem hogy 10 napot...
Nem lesz el.
Figyu, én panellakó vagyok, cicával élünk együtt.
Naponta kétszer takarítom az almot, mert telerakja, vizet is kétszer kap, a kánikulában többször is cserélem.
A mi macskánk hozzá van szokva ehhez a közeghez, de két hete, hogy elmentünk reggel és este jöttünk haza, hát szétunta az agyát, nem hagyott aludni éjjel.
Most belegondolok, hogy egy kintre szokott cicát elzársz. A kaja még oké, ha száraztápot eszik, de a víz... még ha több adagot teszel is ki, hát az megposhad könyörgöm! Igyál meg 5 napos vizet...
Az alomnak meg kiraksz 10 tálcát?
És mi van a hőséggel?
Ennyire nincs senki aki ránézne legalább minden másnap, akkor beadnám panzióba.
Egy lakásban élünk.anyámék 3 napra elmentek a macskája meg volt zakkanva.Pedig velünk is nap mint nap találkozik,mi is adunk neki vizet.de folyamat az ablakban ült hogy mikor ér haza a bejárati ajtóban ült,nyávogott,nem találta a helyét.nem evett annyit mint szokott,messze nem ugyan az a cica volt.pedig mi otthon voltunk vele,játszottunk is,friss víz,kaja minden megvolt.ki engedtük udvarra is csavarogni, de azt látni kellett volna amikor meghallotta a kocsi a hangját,hogy hazaértek 3 nap után.azt hittem fellök úgy rohant az ajtóhoz hogy tudjon elé szaladni.nem tudott anyám mozdulni tőle mert láb alatt volt.
Ez a mi macskánk,a tiedet nem ismerem de ebből kiindulva a 10 napot sokallnám...
Egy lakásban tartott cicát is érnek ingerek, játszanak vele, egy udvarhoz szokott megkattanna ennyire ingerszegényen, bezárva.
Valaki csak van, aki - akár jelképes összegért - naponta beugrana, almot pucolni, friss vizet/kaját kitenni és játszani a maccsal picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!